AC Kajaani avaa Ykkösen kauden 2020 kotiottelulla FF Jaroa vastaan

Miesten Ykkönen starttaa vihdoin käyntiin tulevana lauantaina, kun kotijoukkue AC Kajaani saa vastaansa Pietarsaarelaisen FF Jaron, jolta AC kävi hakemassa pisteet Suomen Cupin avauskierroksella Tammikuussa, kun ottelu päättyi kajaanilaisille lukemin 1-2. AC:n viimeisin ottelu päättyi Rovaniemellä Veikkausliigaseura RoPS:ia vastaan tappioon 3-1. Vieraiden ainoan maalin viimeisteli Erfan Zeneli. FF Jaron harjoituskausi käynnistyi voitolla Vaasan IFK:sta lukemin 4-1, mutta hävisivät seuraavan ottelun KPV:n vieraissa lukemin 2-1.

– FF Jarolle on tainnut tulla muutama uusi pelaaja Cup-kohtaamisen jälkeen, muuten taitaa samanlainen joukkue olla, tyyli on samanlainen, erikoistilanteet ollaan katsottu miten Jaro pelaa ne. Kertoo päävalmentaja Lumijärvi

AC:lla on paljon pelaajia mukana joukkueessa ja se herättääkin kovaa kilpailua pelipaikoista joukkueen sisällä ja nyt onkin mahdollisimman hyvä tilanne kauden avaukseen, kun kaikki pelaajat ovat käytössä.

– Erikoistilanteet varmaan tulevat olemaan tärkeä asia, sekä puolustuspäässä että hyökkäyspäässä. Sää tulee varmaan sanelemaan ottelun tempoa, mutta me haluamme olla aktiivisia ja varmaan ollaan todella motivoituneita ja voitontahtoisempia, kun on ensimmäinen kotipeli. Molemmilta joukkueilta löytyy hyökkäyspeliä, ottelu ratkeaa luultavasti siihen, kumman puolustuspeli on parempaa.

Pietarsaarelaisten riveissä luultavasti nähdään viimekaudella Kajaanissa pelannut Topi Järvinen. Myös toissakaudella pelannut maalivahti Topi Valtonen pelaa Jaron riveissä.

Joukkue on valmis lauantain koitokseen.


AC Kajaani vs FF Jaro
27.6.2020 klo 17:00
Kajaanin liikuntapuisto


JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK