Yhdessä kohti kauden avausta

Viikon päästä Liikuntapuistossa vallitsee uskomaton ilmapiiri ja tunnelma, jonka luo niin pelaajat kentällä kuin asiantunteva yleisö kentän laidalla, yhdessä. Ottelutapahtumaa varten viitisenkymmentä talkoolaista tekee yhdessä seuraorganisaation kanssa saumatonta yhteistyötä, jotta ottelun viihtyvyys ja turvallisuus ovat kunnossa. Jokaisen yksittäisen tekijän rooli on merkittävä ottelutapahtuman onnistumiseen liittyen.

Kun pelaajat astelevat noin kello 15.55 kentälle uudessa peliasussaan taistelemaan jokaisesta sentistä, on tapahtunut jo paljon asioita ottelutapahtumaan liittyen. Päivän valmistelut on aloitettu jo vuoden alussa, mutta niiden loppuunsaattaminen viimeistellään pelipäivän aamuna. Kaiken täytyy olla valmista, jotta Kajaanin oma kultakurkku Antti Matikainen pääsee aloittamaan 14.45. Tuon jälkeen jännittyneisyys kasvaa, mitä lähemmäs pelin aloitus lähenee. Kajaanilaiset juniorit antavat tarvittavan kannustuksen omalla huikealla panostuksellaan. Pelin tärkeys on näkyvissä jokaisen kasvoilla.

AC Kajaanin organisaatio haluaa olla valmiina luomaan jokaiselle paikalle saapuvalle lajin ystävälle muistorikkaat hetket. Olemmeko valmiita kaikista näkökulmista tarkasteltuna? Tietysti olemme, koska jokainen meistä on luomassa unohtumatonta päivää, yhdessä.

Odotettu 26.4.2014 kello 16.00 koittaa vajaan viikon päästä. Tule tekemään jotain ainutlaatuista paikallisessa jalkapallohistoriassa, yhdessä.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK