AC lähtee hakemaan kolmea pistettä vaasalaisista, kun aiempi kohtaaminen päättyi tasapeliin

Aiempi joukkueiden kohtaaminen päättyi Vaasassa tasapeliin, kun VPS tasoitti toisella puoliajalla ottelun David Popan ensimmäisen puoliskon lopun johtomaalin jälkeen.

VPS hävisi aiemman ottelunsa isännöidessään FF Jaroa lukemin 1-3. Maalinteossa onnistui ainoastaan Samba Sillah. Vaasalaisten riveissä nähdään mitä luultavimmin aiemmilla kausilla AC Kajaanissa palloilleet Samuel Mahlamäki ja Arttu Nuutinen. VPS löytyy sarjataulukosta viidenneltä sijalta 26:lla pisteellä. Vaikka AC:lla ja vaasalaisilla on taulukossa 10 pistettä eroa, on VPS päästänyt kaksi maalia AC:ta enemmän, mutta myöskin tehnyt kuusi maalia enemmän. Joukkueen parhaana maalintekijänä häärii kokenut Sebastian Strandvall. 

–  Meillä on todella hyvä ja kokenut joukkue vastassa huomenna, pelkästään Sebastian Strandvallilla on enemmän pelejä Veikkausliigassa, kuin meidän joukkueella Ykkösessä, puhumattakaan Morrisseysta ja muista, kertoo päävalmentaja Marko Milunovic.

Kotijoukkue taaseen pelasi aiemman ottelunsa keskiviikkona Oulussa kärkikolmikkoon kuuluvan AC Oulun vieraana, mutta ottelu päättyi tasan, niin kuin aiempi joukkueiden tämän kauden kohtaaminen. Kajaanin ainoana maalintekijänä oli taas osunut Geoffrey Acheampong. AC lähtee otteluun VPS:ää vastaan edelleen ilman Erfan Zeneliä ja Bauraux Amiria. Sharp Räsäsellä, Hannes Seikkalalla ja Severi Ikäheimolla on jotain pientä vaivaa, mutta ovat luultavasti pelikunnossa. Geoffrey Acheampong on sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi.

– Vaikka vastustaja on hyvä, on meillä omat suunnitelmat ja tavoitteet ja uskon, että fanien tuen kanssa voimme onnistua hyvään otteluun huomenna!

Loput AC:n pelipaidat ovat myynnissä ottelussa, nyt vain 20€! Kysy kokoja ottelun lipunmyyntipisteeltä.

Seuraa heitä:

Sharp Räsänen #17 (ACK)
Pelasi hyvän ottelun molemmissa päissä viime ottelussa

Samuel Mahlamäki #5 (VPS)
Pelasi viime kaudella AC:n riveissä

Ellet pääse seuraamaan matsia paikan päälle, voit katsoa ottelun Elisa Viihteestä! 


AC Kajaani vs VPS
4.10.2020 klo 16:00
Kajaanin Liikuntapuisto


JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK