Voittokulku sai jatkoa…

AC Kajaani ei antanut torniolaisten yllättää sarjajohtajaa Kajaanissa pelatussa kakkosen Pohjoislohkon sarjaottelussa lauantaina. Pelin vaikeus tiedettiin, sillä TP-47 ei ole niin huono joukue, kuin sarjataulukko osoittaa. Toisaalta kotijoukkueen voittokulkuun kaikkitietävä jalkapalloväki odotti jo nyt loppua, kun makeaa on monen mielestä saatu jo liian kanssa. AC Kajaanin joukkueen pelaajat ja valmennusryhmä onneksi tietävät oman vahvuuden ja peli kerrallaan tulos on huononkin päivänä voitokas.

Tänään ensimmäinen puoliaika oli kotijoukkueelta heikkoa…

Keskialueen pelaaminen ei ollut totutun kontrolloitua ja hyökkäyksiin ei saatu tehoja riitävästi. Toki Callistus Chukwu oli alusta alkaen hyvällä pelipäällä, mutta hänen luomat maalipaikat jäi pelikaverilta hyödyntämättä. Peli oli varsin tasainen ensimmäisen puoliajan viimeiselle minuutille saakka, jolloin AC Kajaani sai neljännen kulmapotkun. Eetu Koistinen ei enää luottanut kärkimiesten maalintekotaitoihin, vaan laittoi pallon itse kulmapotkusta suoraan maalin etunurkkaan. Tärkeä maali kotijoukkueelle!

Toisen puoliajan alkuun torniolaiset tulivat odotetusti voimalla, mutta AC Kajaanin puolustus Tero Kemppaisen ja Janne Putaalan johdolla pitivät TP:n nopeat hyökkääjät pois maalipaikoista.

Kapteeni vapautti AC Kajaanin jännityksen…

Kun peliä oli pelattu 51 minuuttia AC Kajaani Timo Heikinen vei ACK:n 2-0 johtoon, jonka jälkeen peli silmin nähden vapautui ja loppu olikin sitten kotijoukkueen vientiä… Michael ja Eusebio maalasivat loppulukemat 4-0.

Viisi minuuttia ennen loppua sattui ikävä tilanne, kun Michael Nzekwe karkasi tornoilaispuolustukselta läpiajoon. Michael siirsi pallon myös ohi vastaantulleen maalivahti Harri Nykäsen, joka kuitenkin katkaisi Nzekwen etenemisen sääntöjen vastaisesti. Nykänen sai taklauksestaan ansaitusti punaisen kortin, joka tuskin helpottaa tuskaa Michaelin nilkassa…

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK