AC Kajaani lähti harjoitusotteluun Rovaniemi Football Academya vastaan, kun kokoonpanossa uusina testipelaajina nähtiin japanilainen laitapuolustaja Chiharu Kato ja ranskalainen keskikenttä Nassim Zitouni


Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue lähti heti hallitsemaan palloa ja loi tilanteita jälleen laitureita käyttäen. Ottelun ensimmäinen maali näki päivänvalonsa, kun noin 10 minuuttia ennen ensimmäisen puoliskon loppua Geoffrey Acheampong pääsi iskemään pallon maaliin. Muita ihmeellisiä tapahtumia ensimmäinen puolisko ei oikeastaan antanut.

Toisella puoliajalla taaseen päästiin näkemään paljon maaleja, RFA tasoitti puoliajan alkuun ottelun, mutta AC otti hallinnan takaisin ja Nassim Zitouni pääsi esittämään upeaa osaamistaan vapaapotkusta, pallo maaliin ja peli 2-1. Rovaniemiläisillä ei kuitenkaan kauan kestänyt, että pallo oli taas Kajaanin maalissa ja peli oli 2-2.

Noin 10 minuuttia ennen ottelun loppua AC sai kulmapotkun ja sen jälkitilanteen flipperistä pääsi Johannes Kytilä sorkkimaan pallon maaliin. Hetki aiemmasta ja Geoffrey Acheampong pääsi iskemään ottelun toisen maalinsa erittäin komealla viimeistelyllä yläriman kautta maaliin. Mauro Severino pääsi sinetöimään ennen pelin loppua lopputulokseksi 5-2.

Ottelussa nähtiin hienoja maaleja.


AC Kajaani vs RFA
5-2 (1-0)

AC Kajaanin kokoonpano: Kaksa, Kytilä, Pitkänen, Kemppainen, Kato, Severino, Mohamed, Heidari, Nassim, Acheampong, Kult

Vaihdosta kentälle tulivat Räsänen, Popa, Ikäheimo, Seikkala ja Ärilä.

AC pelaa seuraavan harjoitusottelunsa pallohallissa 14.3 klo 14:45, kun vastaan asettuu Veikkausliigaseura Rovaniemen Palloseura!
Liput 5€

AC Kajaani solmi sopimuksen maalivahti Deni Kaksan kanssa kaudelle 2020!

Kroatti maalivahti on joukkueen uusin sopparipelaaja.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK