Vierailija MuSa vei pisteet Kajaanista

AC Kajaani ja MuSa kohtasivat keskiviikkona aurinkoisessa Liikuntapuistossa.Musa voitti ottelun lukemin 1-3.

Ottelussa nähtiin todella vauhdikas alku, kun MuSan Rudi Dieter pääsi laukomaan vaarallisesti, kun ottelua oli pelattu vain minuutin verran.AC:n maalille hankittu serbialaismaalivahti Spojane Stevanovic venytti laukauksen tielle, jonka jälkeen MuSan Taiki Kagayama laittoi kakkospallon maaliin, mutta japanilaistaituri oli ennättänyt paitsioasemaan.Seuraavassa tilanteessa Michael Ibiyomi karkasi MuSan puolustukselta puolittaiseen läpiajoon, mutta AC-hyökkääjän veto karkasi ohi maalin.

Ottelua oli pelattu kymmenen minuuttia, kun AC:n kaksi puolustajaa lähtivät katkaisemaan vastustajan syöttöä, irtopallo MuSan Rudi Dieterille, Dieterin syöttö tavoitti hyökkäykseen mukaan nousseen Juho Montolan, jonka veto painui AC:n maaliin 0-1.Seitsemää minuuttia myöhemmin Michael Ibiyomi spurttasi Giordanon pitkään purkupalloon.Ibi väänsi itsensä laukaukaisu paikkaan vieraiden puolustuksen estelyistä huolimatta ja ohitti MuSa-maalia vartioineen Tomi Mikkelsonin toisella yrittämällä.Hetkeä myöhemmin AC-puolustaja Samuel Mahlamäki loukkasi jalkaansa ja joutui jättämään kentän.MuSa hyödynsi miesylivoiman kulmatilanteessa ja Sami Rantala iski MuSan johtoon maalinedushässäkän päätteeksi.AC:n puolustuspään vaikeudet jatkuivat hetkeä myöhemmin, kun Musa rankaisi jälleen kulmapotkun jälkitilanteesta.MuSa:n Verneri Salminen löysi jälleen Sami Rantalan boksista ja kokenut hyökkääjä iski jo ottelun toisen maalinsa 1-3.

AC Kajaani sai vapaapotkun vaarallisesta paikasta kun ottelua oli pelattu 70. minuuttia, MuSa maalia vartioinut Tomi Mikkelson kuitenkin torjui Lawson Bekuin laukauksen varmasti. MuSan Samuli Virtanen pääsi testaamaan vapariosaamistaan 80. minuutin kohdalla ja kova laukaus kolahti AC-maalin ylärimaan.

AC sai vielä mahdollisuuden kaventaa, kun Brite Andoh pääsi laukomaan boksista Michael Ibiyomin voitettua pääpallon, mutta Tomi Mikkelson ehti pallon tielle.Joukkueen kapteeni Jordi Lahnalakso tykitti vielä pallon ylärimaan hetki ennen loppua, mutta lisämaaleja ei enää ottelussa nähty.

Seuraavaksi AC Kajaani kohtaa vieraskentällä AC Oulun tiistaina 25.6 klo 18.30.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK