TPV saapuu vieraaksi Kainuun helteeseen lauantaina

Tulevana lauantaina on tilaisuus nauttia futiksesta Kainuun lämmössä, kun AC Kajaani ja TPV kohtaavat Liikuntapuistossa. Otteluisäntä Kainuun Liitto tarjoaa kaikille ilmaisen sisäänpääsyn otteluun. AC Kajaani lähtee lauantain kamppailuun hyvistä asetelmista voitettuaan kaksi edellistä otteluaan. Viime lauantaina joukkue lähti kotimatkalle Tammisaaresta 0-2 voitto taskussaan ja viikkoa aikasemmin KTP kaatui Kotkassa samoin lukemin.

Päävalmentaja Mika Lumijärvi lähtee tietenkin tulevaan kamppailuun kauden ensimmäinen kotivoitto mielessään.

– TPV on tiiviisti puolustava joukkue ja vaarallinen varsinkin erikoistilanteissa. Uskon kuitenkin, että mikäli pelimme kehittyminen jatkuu viime viikkojen tapaan, niin meillä on erittäin hyvät mahdollisuudet ottaa se kauden ensimmäinen kotivoitto. Toivottavasti matsissa nähdään runsaslukuinen yleisö kannustamassa!

 

Ottelun lähtökohdat ovat jännittävät myös sarjatilanteen kannalta, sillä joukkueet ovat tällä hetkellä vain kolmen pisteen päässä toisistaan. AC Kajaani on kerännyt 15 ottelussa 14 pistettä ja TPV vastaavasti kolme vähemmän. Joukkueiden edellinen kohtaaminen kesäkuussa Tampereella päättyi 1-1 tasalukemiin, tuolloin AC:n maalista vastasi Thiago Trindade. AC Kajaanilla on sarjataulukon viidenten sijaan vain kuusi pistettä, joten joukkueen otteiden jatkuessa hyvinä, sillä on kaikki mahdollisuudet parantaa sijoitustaan vielä merkittävästi.

 

Lauantain vastustaja TPV on ottanut viimeisestä kuudesta ottelustaan vain yhden pisteen joten Kajaanissa nähdään varmasti kovaa taisteleva vierailija. Joukkue on vahvistunut ottelun kynnyksellä, kun toppari Roope Huhtala saapui Ilveksestä vahvistamaan joukkueen puolustusta. Nuorten maajoukkuekokemusta omaava hyökkääjä Mauro Severino palasi seuraan puolestaan HIFK:sta.

AC Kajaanin terveystilanne otteluun lähdettäessä on näillä näkymin ennallaan suhteessa viime viikonlopun EIF-otteluun. Pidempään poissaolleiden lisäksi Topi Järvinen puuttuu joukkueen vahvuudesta vielä lauantaina, hän on kuitenkin saanut luvan palata harjoituksiin ensi viikolla. Joidenkin pienempiä kolhuja saaneiden pelaajien pelikunto ratkeaa pelipäivänä.

Noin vartti ennen ottelun alkua esitetään Nälkämaan Laulu yhteislauluna. Itse ottelu käynnistyy lauantaina 27.7 klo 17.00. AC Kajaani ja Kainuun Liitto toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleeksi!

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK