AC sai taisteltua tärkeän vieraspisteen liiganoususta pelaavasta FF Jarosta 1-1 (1-0)

AC Kajaanin kokoonpanoon oltiin tehty paljon muutoksia KPV ottelun jälkeen, joka tuotti tulosta.

Ensimmäinen puoliaika

Ottelu alkoi kovin tyynesti ja peliä vain pelailtiin eikä paikkoja syntynyt, kunnes FF Jaro pääsi avaamaan maalihanansa hienon vapaapotkukuvion päätteeksi ja Inalien Wilterlynd tuikkasi pallon maaliin ohi Deni Kaksan. Viime kaudella Kajaanissa pelannut Topi Järvinen pääsi näyttämään taitojansa pariin kertaan, mutta ei saanut palkintoa ja peli jatkui 1-0 tilanteessa.
Vierasjoukkue AC pääsi ensimmäisen kerran vaarallisille paikoille, kun Jaro maalivahti Emil Öhberg tuli keskikentälle vastaan Christopher Bibakua ja avasi huonosti ja pallo tippui suoraan Hussein Mohamedin jalkaan, joka käynnisti vastahyökkäyksen, mutta Geoffrey Acheampongin laukaus kilpistyi Jaro puolustukseen.
AC sai vielä puoliskon loppuhetkille hyvät tilanteet, kun ensin Gullit Zolameso pääsi koittamaan boksin rajalta Hannes Seikkalan syötöstä, mutta sekin jäi puolustuksen peittoon. Noin minuutti aiemmasta ja Acheampong hommasi vaparin, jota asettui laukomaan Erfan Zeneli, mutta laukaus meni hieman ohi maalin.

Toinen puoliaika

Toista puoliskoa kajaanilaiset lähtivätkin hallitsemaan ja tilanteita saatiin luotua, niitä hyödyntämättä. Kaksakin pääsi hienoon torjuntatyöskentelyyn 63. minuutin kohdalla, kun kroattimaalivahti pysäytti Severi Kähkösen läpiajon. Viisi minuuttia tästä ja pelitilanteen ulkopuolella rikottiin Mohamedia boksin tuntumassa ja vapaapotkua meni laukomaan Acheampong, joka upotti Lionel Messimäisesti pallon komealla kierteellä oikeaan ylänurkkaan ja peli oli tasan. Ehkä jopa AC:n hallinnassa menty toinen puolaika sai kuitenkin rajun käänteen 77. minuutilla ja Acheampong sai suoran punaisen kortin tultuaan korkealla jalalla Guillermo Soteloa ikävästi rintaan pallontavoittelutilanteessa, eikä huomannut hänen tuloansa.
Loppua kohden tultaessa ei saanut kumpikaan joukkue mitään erikoisia maalipaikkoja, kunnes lisäajan lopussa kotijoukkue sai vaarallisen näköisen pyörityksen AC:n alueelle, mutta lopullinen laukaus Markus Kronholmilta suuntautui taivaan tuuliin ja ottelu päättyi tasan 1-1.

Marko Milunovicin mietteet pelin jälkeen

– Tärkeä piste meille, olemme nyt siinä vaiheessa kautta, kun jokainen maalikin on tärkeä, joten tämä maali tarkoitti paljon meidän säilymistä varten. Olimme parempia siinä pelissä ja olisimme ansainneet voiton, mutta Jeffin punainen kortti, joka ei minun mielestä ollut punaisen arvoinen, antoi ongelmia loppuajalle.

Meillä on edelleen paljon loukkaantumisia ja nyt myös tuo punainen kortti.. Mutta jatkamme eteenpäin!

Kolumnin ottelun kolme tähteä

Geoffrey Acheampong (ACK)
Punaisesta kortista huolimatta, teki hienon ja tärkeän maalin vapaapotkusta

★★ Inalien Wilterlynd (Jaro)
Hieno maali kuvion päätteeksi

★★★ Reza Heidari (ACK)
Hienoja liukutaklauksia ja pelasi varmoin ottein


FF Jaro vs AC Kajaani
1-1 (1-0)

Yleisömäärä: Pelattiin tyhjille katsomoille

AC Kajaanin kokoonpano: Kaksa, Kato, Kytilä, Pitkänen, Seikkala (Hoffren), Acheampong, Heidari, Zeneli (Ärilä), Zolameso (Appiah), Mohamed, Bibaku

Maalikooste


Seuraavan kerran pelataan jo ylihuomenna, kotona Liikuntapuistossa klo 18:30, kun vastaan saapuu MyPa!

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK