Putoaja-alueella olevat AC Kajaani ja MyPa kohtaavat Liikuntapuistossa keskiviikkona

AC Kajaanin ja MyPan kohtaamiset ovat olleet kovin tasaväkisiä, tämän kauden aiempi koitos päättyi maalittomaan tasapeliin Myllykoskella ja viime kaudella kaksi ottelua päättyivät tasan 2-2 ja yksi AC:n 1-2 vierasvoittoon. Kumpikaan joukkueista ei ole voittanut ottelua pitkään aikaan, kotijoukkueen viimeisin voitto oli yli kuukausi sitten MuSasta kotikentällä ja MyPan viimeisin kolme pistettä tuli peräti elokuussa SJK Akatemiaa isännöidessään luvuin 4-2. Myllykoskelaisten putoaminen Kakkoseen on jo varmistunut, mutta pelaajat silti varmasti janoaa edelleen voittoja. Joukkue on sarjassa viimeisenä kuudella pisteellä 19:sta ottelusta.

– MyPa on hyvä joukkue monilla nuorilla pelaajilla, jotka tykkäävät pelata ja tietävät kuinka. Siellä on pari kokenutta pelaajaa, jotka tukevat näitä pelaajia. Ilman paineita ottelun tuloksesta, he voivat olla erittäin vaikea vastustaja, mutta yritämme parhaamme, että saisimme positiivisen tuloksen ottelusta, kertoi päävalmentaja Marko Milunovic ottelun alla.

Kotijoukkueelle tämän viikon ottelut tulee olemaan erittäin tärkeä Ykkösessä säilymistä varten. Voitolla joukkue nousisi putoamisviivan yläpuolelle pisteellä ohi Gnistanista, jolla on 19 pistettä. AC joutuu lähtemään otteluun ilman parasta maalintekijää ja tärkeää peluria keskikentälle, Geoffrey Acheampong sai suoran punaisen kortin viime ottelussa, eikä täten voi pelata viimeisiä kotiotteluita. Sivussa ovat myöskin Sharp RäsänenTatu HoffrenDavid Popa ja Bauraux Amiri, tänään myös selviää 4-5 muun pelaajan pelikunto. Viimeisin matsi AC:lta päättyi tasapeliin sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvaa FF Jaroa vastaan 1-1.

– Tämä on erittäin epämukava tilanne kaikkien näiden loukkaantumisien ja pelikieltojen takia, mutta tänä iltana saamme tietää lisää. Toivottavasti saamme hyvää kannustusta huomenna, tarvitsemme yleisön puolellemme ensimmäisestä minuutista viimeiseen pillin puhallukseen saakka. Pelaajia kentällä ja faneja katsomossa yhdistävät samat tavoitteet.


OTATHAN HUOMIOON ETTÄ OTTELUTAPAHTUMASSA TÄYTYY PITÄÄ KASVOMASKIA!

Lehtikankaan apteekki tarjoaa kasvomaskit ensimmäiselle 300:lle katsojalle! Saavu siis ajoissa paikalle.


Seuraa heitä:

Erfan Zeneli #80 (ACK)
Tehnyt paluun loukkaantumisensa jälkeen ja näyttänyt hyviä otteita

Jari Hassel #17 (MYPA)
Paras maalintekijä kolmella osumalla, MyPan viimeisin maalintekijä

Ellet halua koronan takia saapua katsomoon, voit seurata sitä kotikatsomostasi Elisa Viihdettä katsoessasi!


AC Kajaani vs MyPa
21.10.2020 klo 18:30
Kajaanin Liikuntapuisto


JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK