Taistelupiste tuliaisina Pietarsaaresta

Kuva: Jussi Rämä.Luvaton käyttö kielletty.

AC Kajaani ja FF Jaro päätyivät jännittävien vaiheiden jälkeen 1-1 tasatulokseen Pietarsaaren Keskuskentällä.AC joutui lähtemään otteluun useiden poissaolojen rasittamana ja ilman varamaalivahtia.Vieraat aloittivat ottelun kuitenkin pirteästi ja Didis Lutumba-Pitah pääsi yrittämään maalinteko lähietäisyydeltä Oskari Rounajan hienosta esityöstä jo alle minuutin pelin jälkeen, mutta Didis ei aivan saanut kunnon osumaa palloon ja Jaron puolustus ennätti pelaamaan pallon väljemmille vesille. Pari minuuttia myöhemmin Jaron Meksikolaishyökkääjä pääsi vaaralliseen laukaisupaikkaan, mutta Jonathan Jäntti otti varman torjunnan.

Kun peliä oli käyty 16. minuuttia Samuel Mahlamäen erinomainen avaava syöttö tavoitti Oskari Rounajan, joka karkasi läpiajoon ja sijoitti pallon varmasti ohi Jaro-maalia vartioineen Topi Valtosen 0-1.Kun ottelua oli pelattu 28. minuutti AC sai vapaapotkun vaarallisesta paikasta, Topi Valtonen kuitenkin torjui Jurgen Castanedan laukoman pallon yli maalin.Seuranneesta kulmapotkusta AC:n Thiago Trindade oli päästä jatkamaan palloa maalin takatolpalta, mutta Jaron Walter Moore ennätti juuri ja juuri väliin.

Muutama minuuttia myöhemmin Jonathan Jäntti venytti Joni Remesahon laukauksen eteen lähietäisyydeltä satuttaen jo TPV-ottelussa kovia kokenutta jalkaansa.Vaikeuksista huolimatta ottelun tauolle lähdettiin lopulta AC:n 0-1 johdossa.AC:n päävalmentaja Mika Lumijärvi haki tauon jälkeen joukkueen pelaamiseen lisäenergiaa vaihdoilla ja vieraat onnistuivatkin tukahduttamaan Jaron pelinrakentelun aktiivisella prässillä, mutta myös AC:n huippupaikat jäivät puuttumaan.

Kotijoukkue Jaro alkoi saada otetta pelistä, kun peliä oli käyty vajaat 70. minuuttia.Kotijoukkueen painostus tuotti tulosta muutamaa minuuttia myöhemmin, kun Jaro-puolustaja Johan Brunell nousi vahvasti laidalta ja pelasi pallon vaaralliseen laukaisupaikkaan Anthony Olusanya:lle, jonka veto painui AC:n maaliin 1-1.Hetkeä myöhemmin Jaron Joni Remesaho niittasi pallon maalin ylärimaan, mutta lukemat pysyivät tasossa.Erinomaisiin torjuntoihin loukkaantuneenakin venynyt Jäntti ja joukkue saivat vielä mahdollisuuden ottaa Pietarsaaresta lopussa voiton, mutta puolittaiseen läpiajoon Lawson Bekuin pudotuksesta karanneen Danila Yaschuk:n laukaus painui valitettavasti yli maalin ja näin pisteet jaettiin lukemin 1-1.

Ottelupöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/ottelu/1194113

Seuraavaksi AC Kajaani kohtaa kotonaan sarjanousija MuSa:n jo keskiviikkona 19.6 klo 18.30.Nyt olisi erinomainen paikka kuitata sarjan avauskierroksen tappio hyvien peliesitysten jälkeen.Tervetuloa kannustamaan joukkue voittoon!

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK