Taistelu jatkuu huomenna Vimpelissä

DSC_2957AC Kajaani kohtaa sunnuntaina Kokkolan Palloveikot. Ottelu on kauden viimeinen Vimpelin Urheilukeskuksen päänurmella. Kauden loput kotiottelut kajaanilaiset pelaavat Liikuntapuistossa.

AC Kajaani lähtee katkaisemaan kolmen ottelun voitotonta putkea. Edellisessä pelissä joukkue sai tuliaisiksi yhden sarjapisteen, kun se pelasi tasapelin PK-37:n vieraana. Joukkueen vahvuudesta on varmuudella pois Kakhaber Samsonia, joka sai varoitustilinsä täyteen viime sunnuntaina.

Kotijoukkueen päävalmentaja Jarmo Korhonen on luottavainen neljänneksi viimeisen kotiottelun alla.

“Menneellä viikolla olemme pyrkineet nostamaan tekemisen tasoa entisestään. Työmoraali ja tekeminen harjoituksissa ovat pysyneet hyvinä. Kun pää on kunnossa ja asenne kohdallaan palkinto saavutetaan ennemmin tai myöhemmin”, Korhonen kommentoi mennyttä harjoitusviikkoa.

Vierasjoukkue KPV on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan. Viime sunnuntaina joukkue sai ryöpytystä kotikentällään FC YPA:n toimesta lukemin 1-3. Tämä on saanut varmasti  joukkueen pelaajat haluamaan parempaa ja huomenna tullaan  näkemään taisteleva KPV Vimpelin nurmella. Joukkueiden aiemmat kohtaamiset tällä kaudella ovat olleet erittäin tasaisia, ja tämä sama asetelma toistuu suurella todennäköisyydellä huomenna.

AC Kajaani-KPV 17.5. 3-0 (1-0)              KPV-AC Kajaani 6.7. 0-0 (0-0)
Nzekwe 22′
Ogbuefi 55′
Vuorenmaa 94′

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK