Keskiviikon ottelu MyPaa vastaan oli selvä jo ensimmäisen puoliajan jälkeen ja loppulukemat olivat 10-2 (5-1)

Lumisessa Kajaanissa pelattu ottelu kahden putoajan paikalla olleiden joukkueiden välillä oli loppujen lopuksi erittäin selvä. AC Kajaanin kokoonpanossa oli edelleen paljon loukkaantuneita ja sivussa olivat Bauraux AmiriSharp RäsänenTatu HoffrenDavid Popa ja pelikiellossa ollut Geoffrey Acheampong.

Ensimmäinen puoliaika

Ottelu käynnistyi selvässä kotijoukkueen hallinnassa ja paikkojen luomisessa, mutta maalinteko sakkasi ja pelin avausmaalista vastasi vierailija MyPa. Maali syntyi kahdeksannella peliminuutilla kulmapotkujen jälkeisistä vastahyökkäyksestä, kun Deni Kaksa epäröi kauan vastaantulemistansa, eikä saanut palloa putsattua puhtaille vesille, vaan Mekhalfa Ismail laukoi pallon kaukaa hienosti maaliin.
Tasoitusmaali kuitenkin syntyi jo noin 10 minuutin päästä, kun MyPan alakerta töhöili ja Babacar Diop oli hereillä ja riisti pallon ja kuljetti sen maaliin.
Seuraava osuma syntyi muutaman minuutin päästä Hussein Mohamedin hienosta keskityksestä Hannes Seikkalalle, joka ei erehtynyt paikasta.
Vierailijoiden peli kaatui lopullisesti 25. minuutilla, kun maalintekijä Ismail pelasi korkealla jalalla Seikkalaa vastaan ja sai suoran punaisen kortin.
Tästä vain pari minuuttia ja rikottu pelaaja Seikkala teki ottelun toisen maalinsa Erfan Zenelin komeasta syötöstä.
Taas vain muutama minuutti ja verkko heilui jälleen, maalintekijänä tällä kertaa Mohamed, joka kuljetteli lyhyestä kulmapotkusta ja laukoi pallon hienosti maaliin.
Seuraavaan osumaan kesti sentään kymmenisen minuuttia ja Seikkala vapautti Diopin karkuun, joka laittoi Juuso Laitiselta pallon jalkojen välistä ja viimeisteli pallon varmasti maaliin.

Toinen puoliaika

Maalien mättäminen jatkui heti parin minuutin pelin jälkeen Mohamedin jalasta.
Viitisen minuuttia aiemmasta ja pääsi toinenkin kärkipelaaja Christopher Bibaku maalin makuun, kun hän viimeisteli hienosti ilmasta Mohamedin keskityksestä pallon maaliin.
Vähän yli minuutti ja sama mies osui uudestaan. Zeneli laukoi pallon kohti maalia ja Bibaku viimeisteli irtopallon maaliin.
MyPa sai pientä lohtua 66. minuutilla, kun Anttoni Huttunen laukoi pallon erittäin komeasti oikeaan ylänurkkaan.
Sen jälkeen kestikin kauan, kunnes maaliverkot heiluivat. Yhdeksäs osuma syntyi Zenelin viimeistelemästä rangaistuspotkusta 84. minuutilla ja kymmenes maali muutama minuutti aiemmasta, kun Seikkala viimeisteli illan kolmannen osumansa.

Marko Milunovicin mietteet pelin jälkeen

– Peli KPV:tä vastaan ei tehnyt meistä huonoa joukkuetta, mutta tämän päivän voitto ei tee meistä kuitenkaan täydellisiä. Pidimme fokusin harjoituksissamme ja pukukopissa ja pelasimme keskittyneesti ensimmäisestä minuutista viimeiseen saakka ja saimme hyvän tuloksen. Olen tyytyväinen siihen, kuinka pelaajamme noudattivat pelitapaamme ja nyt keskitymme vain tulevaan SJK-otteluun, MyPa peli on jo unohdettu.

Kolumnin ottelun kolme tähteä

Hannes Seikkala (ACK)
Hattutemppu ja maalisyöttöjä

★★ Hussein Mohamed (ACK)
Kaksi hienoa osumaa ja maalisyöttöjä

★★★ Erfan Zeneli (ACK)
Maali rankkarista ja hienoja maalisyöttöjä ja pelinrakentelua


AC Kajaani vs MyPa
10-2 (5-1)

Yleisömäärä: 215

AC Kajaanin kokoonpano: Kaksa, Kato (Zolameso), Kytilä (Kangaslahti), Pitkänen, Kemppainen, Mohamed (Samnda), Zeneli, Heidari (Ärilä), Seikkala, Diop, Bibaku (Appiah)


AC pelaa kauden viimeisen kotiottelun lauantaina 24.10 klo 14:00 alkaen, kun vastaan saapuu SJK Akatemia!

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK