Puolustusvahvuuteen pelaajasopimuksia

AC Kajaani on solminut 1-vuotisen sopimuksen gambialaisen puolustajan Omar Gayen (21) kanssa, sopimuksessa on myös optio kaudesta 2021. Vasen laitapuolustaja saapuu italiasta jossa hän on viimeksi edustanut SS Nola 1925 seuraa. Pelaajan sopimus sisältää koeajan.
Omar on vasenjalkainen puolustaja jolla on laadukkaat keskitykset ja painava laukaus. Hän on moderni laitapuolustaja joka osallistuu aktiivisesti hyökkäysten tukemiseen ja on vahva 1v1 tilanteissa myös puolustussuuntaan. Omaria kohtaan on kovat odotukset ja toivottavasti hän sopeutuu nopeasti tänne Kainuuseen ja on sellainen pelaaja mitä haemme joukkueeseen”: kertoo päävalmentaja Mika Lumijärvi

AC Kajaani ja laitapuolustaja Mikael Salmi (19) ovat solmineet 1 kuukauden mittaisen try-out sopimuksen. Mikael tulee suorittamaan Kainuun prikaatiin varusmiespalvelusta ja samalla hän pääsee näyttämään osaamistaan valmennusjohdolle. Mikael pelasi viime kaudella VPS akatemian joukkueessa vasenta laitapuolustajaa.

Severi Ikäheimo AC Kajaanin maalinsuulle
AC Kajaani on tehnyt 1-vuotisen sopimuksen Severi Ikäheimon (22) kanssa. Severi on pelannut 2 edellistä kautta SJK-akatemiassa ja on ollut selkeä ykkösmaalivahti joukkueessa.
Severi tulee hyvästä organisaatiosta, jossa hän on harjoitellut vaativassa ympäristössä ja laadukkaassa maalivahtivalmennuksessa”, kertoo päävalmentaja Mika Lumijärvi

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK