Pohjoisen joukkueet kohtaavat

Voitokkaasti Suomen Cupin avauksessa aloittanut AC Kajaani kohtaa vieraissa AC Oulun. Omassa avauksessaan AC Oulu pelasi tasan 1-1 vieraissa Kokkolan KPV:n kanssa, joka tippui viime kauden päätteeksi Veikkausliigasta. Ennen ensimmäistä Suomen Cupin ottelua AC Oulu kohtasi myös Veikkausliigassa pelaavan ROPS:n Rovaniemeltä häviten niukasti 1-2 rovaniemeläisille. Mitä mietteitä myös pirteästi kautensa aloittanut AC Oulu herättää päävalmentaja Mika Lumijärven ajatuksissa?

AC Oulu on tehnyt selkeän muutoksen pelaajiston suhteen eli mahdollisimman paljon oman kylän poikia joukkueessa ja sitä kautta joukkue on nuorentunut, mutta sieltä löytyy kyllä myös kokeneita pelaajia…Mäkelä,Hertsi,Pennanen ja Nurmos. AC Oulu on muuttanut myös pelitapaansa uuden valmentajan myötä ja tulevana kesänä nähdään varmaankin aktiivisempi ACO kuin aiemmin. Lauantaina nähdään varmasti viihdyttävä ja vauhdikas ottelu.

AC Kajaanilla itsellään on jälleen tärkeä harjoitusviikko takana. FF Jaroa vastaan saadut havainnot on tutkittu ottelun jälkeen tarkasti myös tallenteilta ja täydennetty tätä kautta itse ottelun aikana tapahtuneita huomioita. Näitä elementtejä on tuotu nyt toista täyttä viikkoa harjoittelevan joukkueen harjoitustapahtumiin. Harjoituskentällä on jatkanut kova tekemisen ”meininki”, jota kautta harjoitusten taso on ollut erinomainen harjoitusjakson vaiheeseen nähden.

Alkuviikko on ollut hyvin rikkonainen, koska pelaajia on ollut ympäri Suomea järjestelemässä henkilökohtaisia asioita ja keskiviikkona päästiin takaisin normaalirytmiin, kun pelaajia palasi takaisin. Jaro peli osoitti, että valitsemamme pelityyli sopii tälle joukkueelle ja pelaajatyypeille, joita olemme valinneet. Meidän pitää pystyä kehittämään jokaista pelin osa-aluetta ja pelaajia harjoituskentällä päivästä ja viikosta toiseen, Lumijärvi toteaa. 

Jännittävä Suomen Cupin ottelu alkaa klo 14.00 Heinäpään hallissa. Tulethan paikalle kannustamaan kajaanilaisia, jos olet pelipaikan tuntumassa!

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK