PK-35 saapuu Kajaaniin…

AC Kajaani kohtaa tulevana lauantaina kotiareenallaan Kajaanin Liikuntapuistossa PK-35 vantaalta. PK-35 sai riveihinsä kovan luokan vahvistuksen, kun Drilon Shala liittyi joukkueeseen. FC Lahden riveissä maineensa luonut Shala, 26, pelasi kevätkauden turkissa maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Shala pelasi PK-35:n kokoonpanossa viikko sitten, kun joukkue tasasi pisteet Joensuun Jipon kanssa. Joensuun tasuri ei tyydyttänyt Vantaalaisjoukkuetta, joka onkin kohdistanut katseet tulevaan Kajaanin peliin. Näin ollen Kajaanin Liikuntapuistoon astelee sisuuntunut vierailija etelästä.

Kotijoukkue saanee jalkeille parhaan kokonpanon, sillä varoitustilien aiheuttamat pelikiellot on kärsitty, eikä sairaustuvallakaan ole tiettävästi pelaajia jonoksi asti… AC Kajaanin kokoonpanossa nähdään lauantaina ensi kertaa 22 vuotias Etiopialainen hyökkääjä Fuad Ibrahim. AC Kajaani on pystynyt luomaan Ykkösessä hyvin maalintekopaikkoja, mutta viimeistely on ollut luokatonta. Nähtäväksi jää, tuoko Ibrahim tehokkuutta tähän ongelmaan?

Lauantain peli vantaalaisjoukkuetta vastaan on kolmas ja viimeinen tällä kaudella. AC Kajaani voitti kevään ensimmäisen kohtaamisen Kajaanissa 1-0 ja oli voiton syrjässä kiinni myös Vantaalla, mutta PK-35 tasoitti pelin loppulukemiksi kuitenkin 3-3. Tulevan lauantain pelistä kotijoukkue lähtee toki hakemaan kotivoittoa, mutta tunnistaa pelin vaikeusasteen ja pyrkii latautumaan ja keskittymään otteluun rennon luottavaisesti.

Ykkösen pelirytmi on AC Kajaanin osalta nyt varsin tiivis, johtuen mm. kevään Ilves-pelin siirtymisestä syksylle. Lauantain peliin joukkue on kuitenkin saanut harjoitella mukavasti ja pelaajat ovat voineet hoidella viikon aikana pikkuvammoja kuntoon. AC Kajaanin pelaajat haluavat tarjota kainuulaiselle jalkapalloyleisölle näyttävää ja hyvää jalkapalloa. Ottelu alkaa Lauantaina 24.8. klo 16. Kajaanin Liikuntapuistossa.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK