Maaliton ja voitoton putki sai jatkoa Myllykoskella, kun pisteet tasattiin MyPan kanssa luvuin 0-0 (0-0)

Kokoonpanon ulkopuolella olivat Juuso Kemppainen, Joakim Ärilä, Chiharu Kato, Hannes Seikkala, Amiri Bauraux ja Mauro Severino

Ensimmäinen puoliaika

AC Kajaani otti ottelun hallinnan heti alusta lähtien, mutta ei saanut luotua tarpeeksi laadukkaita tekopaikkoja. MyPa pääsi välillä iskemään vaarallisia vastahyökkäyksiä, mutta Deni Kaksa piti maalinsa puhtaana varmalla torjuntatyöskentelyllä.

Ottelua käytiin aika tasaisissa merkeissä alun jälkeen, eikä kumpikaan joukkue saanut erityisen hyviä maalipaikkoja. Ensimmäinen loukkaantuminen nähtiin 22. minuutilla, kun Emmanuel Appiah loukkasi itseään ja joutui jättämään ottelun kesken. Yhtään varoitusta ensimmäisellä puoliajalla ei nähty.

Toinen puoliaika

– Toista puoliaikaa oli kulunut kahdeksan minuuttia, kun MyPan Nuutti Laaksonen roikkui AC:n kapteenissa Gullit Zolameossa erittäin kauan kiinni kaksin käsin, jonka jälkeen Gullit huitaisi Laaksosta naamaan ja sai tilanteesta suoran punaisen kortin. Laaksonen ei saanut tilanteesta varoitusta. Minuutti tästä ja David Popa loukkasi itseään harmittoman näköisessä tilanteessa ja joutui jättämään pelin myös kesken.

Vaikka AC joutui pelaamaan yhden vajaalla, pallon hallitsijana pysyi silti edelleen vierasjoukkue useammankin minuutin ajan. Punainen kortti ei näyttänyt paljoa vaikuttavan ja tilanteita luotiin ja tuli useita kulmapotkuja, ilman tulosta.

MyPalla oli vielä viimeisillä sekuneilla tilanne vapaapotkusta, mutta laukaus meni yli maalin. Tunteet kuumenivat ottelun edetessä muutamankin kerran kummallakin puolella ja varoituksia nähtiin yhteensä kuusi kappaletta.

Mika lumijärven mietteet pelin jälkeen

– Minusta pitää olla tyytyväinen, kun pelaa 40 minuuttia alivoimalla, eikä päästä yhtään maalia. Miksei maaleja synny, niin sehän riippuu aina pelaajista, jotka niitä paikkojat saavat. Edelleen luodaan hyviä paikkoja, mutta viimeistelyssä on parantamisen varaa.

Vieraista piste, eikä yhtään päästettyä maalia, niin silloin pitää olla aina tyytyväinen. Lisäksi joukkue osoitti loistavaa asennetta ja taistelua kun pelattiin alivoimalla.

Keskiviikoksi pitää miettiä taas uusia kuvioita, että onnistutaan maalinteossa ja pystyttäisiin ottamaan kotivoitto. Silloin kun joukkue onnistuu vieraspelissä pisteen ottamaan, niin se on minun mielestä aina positiivinen juttu!

Kolumnin ottelun kolme tähteä

★ Deni Kaksa (ACK)
Nollapeli

★★ Tomas Turunen (MyPa)
Nollapeli

★★★ Maximus Tainio (ACK)
Pelasi hyvän ottelun keskikentällä, hyviä syöttöjä


MyPa vs AC Kajaani
0-0 (0-0)

Yleisömäärä: 727

AC Kajaanin kokoonpano: Kaksa, Zolameso, Kytilä, Pitkänen, Räsänen, Tainio, Appiah (Acheampong), Popa (Samnda), Zeneli, Mohamed (Unoki), Salomo


Ottelut jatkuvat eeppisellä ja perinteisellä pohjoisen derbyllä keskiviikkona 5.8 klo 18:30 AC Oulua vastaan Liikuntapuistossa!

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK