Pisteiden hakuun Tornioon

AC Kajaani matkustaa TP-47:n vieraaksi Tornioon keskiviikkona. Eroa joukkueiden välillä on vain yksi piste kajaanilaisten eduksi. Sarjataulukossa neljäntenä oleva AC Kajaani on hävinnyt kolme viimeisintä otteluaan, joten nyt olisi viimeistään palattava voittojen tielle. Joukkueet kohtasivat kesäkuussa Kajaanissa. Silloin joukkueiden ensimmäinen välienselvittely päättyi 2-4 torniolaisille.

Kahkaber Samsonia otti 2.8. KPV-ottelussa kaksi keltaista korttia, joten hän on keskiviikkona pelikiellossa. Simon Chibueze on loppukauden sivussa katkenneen eturistisiteen vuoksi. Puolustaja Alex Arinze kärsii vielä rintakehävammastaan, eikä ole vielä päävalmentaja Ari Kosken käytettävissä. Myös Heikki Juntunen on edelleen pois reisivamman takia.

AC Kajaanin kokoonpano: Oksman Markus (mv), Nitsetskyy Volodymyr (mv), Ndukaku Alison, Kettunen Sauli, Ozeias Graciano, Lappalainen Aleksi, Zolameso Gullit, Juntunen Väinö, Malundama Henri, Mäkäräinen Henry, Lastuvirta Sampo, Chukwu Callistus, Nzekwe Michael, Osei Quincy, Essomba Titi.

Tänään nähtiin AC Kajaanin harjoituksissa uusia kasvoja. Brasilialaiset Ramon Santos (hyökkääjä) ja Vitor da Silva Reis (puolustaja) ovat saapuneet viime yönä Kajaaniin ja ovat nyt harjoituksissa näytillä

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK