Koko ottelun kestänyt kaamea vesisade aiheutti vaikeuksia joukkueille ja pisteet tasattiin Liikuntapuistossa 0-0 (0-0)

AC Kajaanilta pois olivat, Erfan ZeneliJuuso KemppainenJoakim ÄriläBauraux Amiri ja sairauden vuoksi Mikko PitkänenMP:n riveissä nähtiin myös entinen AC Kajaanin peluri Antti-Ville Räisänen.

Ensimmäinen puoliaika

Huonosta säästä johtuen katsomoon oli saapunut vain 148 ihmistä, myös vierasjoukkueelle oli tullut kannattajia Mikkelistä huutamaan kilpaa Kainuun Poikia vastaan.
Vain kolmen minuutin pelin jälkeen Johannes Kytilä sai osumaa kasvoihin, kun hän kamppaili pääpallosta Omagbemi Dudun kanssa, mutta hän pystyi kuitenkin jatkamaan peliä ongelmitta. MP sai ensimmäisen vaarallisen tilanteen luotua kulmapotkusta yhdeksännellä minuutilla, kun puskupallo lähti kohti maalia, joka osui lopulta tolppaan.
AC hallitsi palloa, mutta varsinaisia maalintekopaikkoja ei tullut kummallekkaan joukkueelle.

Toinen puoliaika

Myös toinen puoliaika pelattiin kotijoukkueen hallinnassa, muttei kunnollisia maalipaikkoja edelleenkään syntynyt. AC sai kuitenkin tilanteen luotua Geoffrey Acheampongille, joka sai laukoa rauhassa boksin rajalta, mutta sijoitus jäi heikoksi. Minuutti tästä ja myöskin MP pääsi maalipaikkaan, kun seitsemän minuuttia oli pelattu toista puoliaikaa pääsi Dudu nokikkain Deni Kaksan kanssa, mutta kroatti torjui loistavasti jalallansa.
84. minuutin kohdalla Chiharu Kato tarjoili loistavasti vasemmalta laidalta, mutta Babacar Diop ei saanut palloa pidettyä matalana ja laukaus suuntautui yli.
AC sai lisäajan aikana pari kertaa luotua hyviä maalipaikkoja David Popalle, mutta maaliin asti tilanteet eivät menneet. Lähimpänä oli viimeisten sekuntien tilanne, kun Popa keskitti Tomi Kultille, joka ohjasi pallon kohti maalia, mutta vesisateen aiheuttaman lätäkön takia se hidastui ja pysähtyi maaliviivalle.

Mika Lumijärven mietteet pelin jälkeen

– Ensimmäisellä puoliskolla meillä oli vaikeuksia murtautumisessa ja meidän laitahyökkääjät pelasivat hieman liian leveällä ja Diop jäi liian yksin, mutta puoliajalla teimme muutoksen, että laitahyökkääjät kavensivat enemmän keskelle.
Toinen puoliaika meiltä huomattavasti parempi, päästiin hyökkäämään paljon monipuolisemmin, kuin ensimmäisellä puoliajalla.
Koko joukkueen pelaamiseen olen tyytyväinen ja varsinkin Popan viimeisen vartin esitykseen. Kultin viimehetken ohjaus maalin edestä pysähtyi harmittavasti vesilätäkköön maaliviivalle..

Kolumnin ottelun kolme tähteä

Deni Kaksa (ACK)
Ei joutunut useasti torjuntatyöskentelyyn, mutta kun joutui, pelasti huippu maalintekopaikkoja, nollapeli

★★ Jonne Uronen (MP)
Nollapeli, piti joukkuetta pystyssä lukuisilla torjunnoillansa

★★★ Chiharu Kato (ACK)
Hyviä keskityksiä ja loisteliasta puolustusta


AC Kajaani vs MP
0-0 (0-0)

Yleisömäärä: 148

AC Kajaanin kokoonpano: Kaksa, Räsänen, Hoffren, Kytilä, Kato, Heidari, Appiah, Acheampong, Bibaku (Popa), Diop (Kult), Mohamed


Seuraavan kerran pelataan Tammisaaressa tällä viikolla sunnuntaina 20.9 klo 17:00, kun vastassa on EIF!

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK