Päävalmentaja Nurkkalan odotukset korkealla

Viikon takainen peli Kokkolassa antoi hyvää palautetta joukkueen valmennusjohdolle tämänhetkisen pelin laadusta. Saatujen havaintojen perusteella päävalmentaja Nurkkala on muun valmennusjohdon kanssa paneutunut näiden asioiden kehittämiseen kuluneen viikon aikana. Mitä mietteitä on tällä hetkellä päävalmentajan mielessä ennen viikonloppua. Siitä seuraavassa.

image001Päävalmentaja löysi kaksi kokonaisuutta omasta pelistä, joista toinen oli selkeä vahvuus ja toisessa löytyy vielä kehitettävää:

“Puolustuspelimme oli koko joukkueelta erittäin aktiivista ja jokainen oli sitoutunut yhteiseen suunnitelmaamme. Kehitettävää löytäisin etenkin hyökkäyspelin rakentamisessa sekä sen monipuolisuudessa.” 

 

Maanantaista lähtien joukkue on päässyt nauttimaan myös harjoittelusta Kajaanin Liikuntapuistossa ulkoilmassa. Tämä näkyy myös joukkueen tekemisessä:IMG_7043

” Tämä viikko on ollut erinomainen harjoitusten lopputulosten kannalta. Ulkoilma on motivoinut osaltaan jokaista entistä enemmän tekemään töitä harjoituksissa. Tekemisen laatu joukkueena paranee päivä päivältä sitä mukaa, kun yhdessä tehtyjen harjoitteiden määrä kasvaa. Olen äärimmäisen tyytyväinen tällä hetkellä siihen sitoutumiseen, mitä jokainen jäsen tässä joukkueessa tekee yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.”

IMG_7037Odotukset tulevalle viikonlopulle on päävalmentajalle selvä. Vastaus tulee selkeällä ja vakaalla äänellä:

” Voitto. Näissä otteluissa ratkaisee pitkälle se, miten on onnistuttu valmistautumisessa ja taktiikan valinnassa yksittäistä ottelua silmällä pitäen. Nyt on vastakkain kaksi vahvaa joukkuetta, joten ratkaisun avaimet saattavat löytyä ihan pienistäkin asioista pelin sisällä.  Kaiken kaikkiaan minulla on erittäin luottavainen olo tämän joukkueen vireystilaan ja kokonaisvaltaiseen tekemiseen, kun peli puhalletaan alkavaksi lauantaina.”

Joukkueen sisällä vallitsee rento ja positiivinen ilmapiiri, jossa jokainen tekee kuitenkin äärimmäisen voimakkaalla temmolla työtä onnistuneiden suoritusten saavuttamiseksi. Tämän työn lopputulos tällä hetkellä mitataan Kemissä Arina Areenalla lauantaina 15.3. klo 15.00 alkaen.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK