OTTELURAPORTTI: AC Kajaani – SJK

SJK täysin omaa luokkaansa Kajaanin sunnuntai-illassa.

 

Heti ottelun alkuhetkistä lähtien oli nähtävissä pelin juoni. Vaikka AC Kajaani pysyikin ensimmäisen puolituntisen näennäisesti ottelussa mukana niin kenellekään ei jäänyt epäselväksi kumpi joukkue on sijoitukseltaan sarjakärjessä. Maalijuhlat aloitti maalipörssin ykkösmies Toni Lehtinen, joka sijoitti pallon varsin pienestä kulmasta verkon perukoille. Vain vajaa viisi minuuttia edellisestä ja pallo oli jälleen kajaanilaisten verkossa. Tällä kertaa Lehtinen esityön tekijänä ja Jyri Hietaharjulla helppo työ viimeistellä lukemiksi 0-2. Peli vaikutti jo ratkenneelta, kun Timo Tahvanainen sooloili 36 minuutin kohdalla taululle vielä kolmannen maalin. AC Kajaani kuitenkin heräsi vielä otteluun mukaan. Kulman jälkitilanteesta Aleksander Akbar pääsi tuikkaamaan kavennuksen ja taukolukemiksi 1-3.

Toiselle puoliajalle kotijoukkueen käskyttäjä Mika Lumijärvi suoritti kaksi vaihtoa, jotka näyttivätkin tuovan lisävirtaa. AC Kajaani hallitsi ensimmäisen kymmenminuuttisen ja hetkittäin näytti jopa, että se pystyisi todenteolla vielä haastamaan SJK:n. Kun ottelua oli käyty 70minuuttia, sai se ratkaisevan käänteensä. Vaihdosta sisään tullut Daniel Caumo murtautui rangaistusalueen sisään ja harhautti kotijoukkueen maalivahdin Daniel Kollarin pois pelistä. Laukaus kohti tyhjillään ollutta maalia kilpistyi kuitenkin puolustaja Kakhaber Samsonian käsiin. Seurauksena suora punainen kortti ja pallo pilkulle. Pallon taakse mies Caumo ja lukemiksi 1-4. Tästä ei kotijoukkue ei enää toipunut vaan SJK kaunisteli miesylivoimalla pallon vielä kolme kertaa ACK:n maaliin. Maalintekijätilastoihin nimensä saivat vielä Justin Moose ja Josu.

Ottelun jälkeen eniten puhetta on aiheuttanut kuitenkin homegrown-sääntö, sillä SJK:lla ei ollut ottelussa tarpeeksi montaa säännön täyttävää kotimaista pelaajaa. Jatkotoimenpiteitä on varmasti luvassa ja sanktiot jäävät nähtäväksi.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK