ENNAKKO: AC Kajaani – Ilves

Ac Kajaani palaa keskiviikkona tositoimiin reilun viikon mittaiselta tauolta, kun se saa vieraakseen sarjan toisen nousijajoukkueen Ilveksen.

Vierasjoukkue Ilves on aloittanut kautensa varsin ennakkokaavailujen mukaisesti. Se on pystynyt napsimaan pisteitä juuri niiltä joukkueilta, joilta sen on odotettukin niin tekevän.  Voitot Viikingeistä, PK-35:sta ja JIPPO: sta ja kaksi tasapelipistettä siihen päälle, takaavatkin sille varsin maukkaat asetelmat sarjataulukossa tällä hetkellä. Ilves löytyy siis sijalta viisi, mutta sarjassa toisena olevaan ja yhden ottelun enemmän pelanneeseen  FC KooTeePee:hen on matkaa ainoastaan kolme pistettä.  Joukkueen tehokkaimpana maalintekijänä on alkukaudesta häärinyt Kalle Multanen, joka miehittää koko sarjan maalipörssin jaettua ykkössijaa viidellä maalillaan.

Ac Kajaani on saanut hoitaa ja huoltaa alkukaudesta syntyneitä pikku vammojaan, sillä sen edellisestä ottelusta JIPPOa vastaan tulee kuluneeksi keskiviikkona jo kymmenen päivää. Oseias Graciano tekee paluun, joka onkin tärkeä uutinen kotijoukkueen puolustukselle. Myös Eetu Koistinen on nilkkavammansa jälkeen pelikunnossa, joka tuo kaivattua laajuutta kajaanilaisten kokoonpanoon.  Kausi on myös Kajaanissa alkanut varsin odotetulla tavalla. Ainoastaan sen edellinen kotiottelu sarjajumbo JIPPOa vastaan jäi varmasti kaivelemaan, sillä 0-1 kotitappio ei todellakaan ollut sitä mitä ACK lähti ottelusta hakemaan.  Joukkueen päävalmentaja Mika Lumijärvelle Ilves on sarjasijoituksesta huolimatta mieluisampi vastustaja kuin edeltäjä.

-Sieltä tulee vastaan varmasti pelaavaa porukka, joka sopii meille. Heillä on paljon veikkausliigakokemusta ja jopa maajoukkuekokemustakin Kallion Tonin muodossa. Mutta ennen kuin voidaan edes puhua, että mikä meidän joukkueelle sopii ja mitä joukkuetta pystytään haastamaan, niin kyllä meidän joukkueen pitää pystyä pelaamaan sitä omaa peliä. Sitä ei edellisessä ottelussa todellakaan tapahtunut vaan ihan jokaisen osa-alueen, varsinkin keskikentän ja hyökkäyksen on palattava omalle tasolleen. Varmasti hieno matsi tulossa ja toivottavasti kajaanilaisyleisö löytää tiensä katsomoon kun kohtaamme näinkin perinteikkään seuran kuin Ilves.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK