MuSa vei Porin maalikarkelot lukemin 5-3

Kuva: Elisa Viihde Sport

AC Kajaani ja MuSa kohtasivat Porin Stadionilla perjantaina. Ottelun toinen jakso käynnisti todelliset maalikarkelot, jotka päättyivät lopulta MuSa:n 5-3 voittoon.

 

Kamppailun alku oli AC:lle vaikea, kun pallo vietiin pilkulle käsivirheen seurauksena vain parin minuutin pelin jälkeen. Aati Riihimäki torjui rankkarin, mutta Takanori Yokochi laukoi Aatin torjunnasta kimmoneen pallon verkoon. 1-0. Vieraiden ensimmäisen jakson paras maalintekopaikka syntyi Dudalle hienon syöttökombinaation päätteksi, mutta brassin laukaus painui MuSa puolustuksen kautta yli maalin. Ottelua oli käyty 26. minuuttia, kun MuSa-toppari Jussi Välilä puski Yokochin lähettämän kulmapotkun verkon perukoille, 2-0. Tämä oli myös ottelun taukotilanne.

AC Kajaani sai toiselle jaksolle salama alun ja David Popa kavensi lukemiksi 2-1. Muutamaa minuuttia myöhemmin Duda toimitti erinomaisen pallon maalille ja pallo pomppasi MuSan Verneri Salmisesta verkkoon ja tilanne 2-2.

Peli jatkui tapahtumarikkaana ja MuSan Antti-Pekka Pihlainen jatkoi Rudi Dieterin keskityksen ohi Aati Riihimäen 3-2. Pian tämän jälkeen AC:n Derrick Mensahilla oli erinomainen paikka tasoittaa, mutta Jussi Välilä siivosi pallon maaliviivalta. Eikä aikaakaan, kun Aleksi Pöntinen karkasi AC Kajaanin puolustukselta ja viimeisteli taululle jo 4-2 lukemat.

Ottelua oli käyty 77. minuuttia, kun MuSan Takanori Yokochi synkensi vieraiden iltaa entisestään viimeisten nopean hyökkäyksen päätteeksi lukemiksi 5-2.

Maalijuhlat senkun jatkuivat vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin, kun Thiago Trindade vapautti Tim Martisen maalintekopaikkaan ja FC Lahdesta Kajaanissa lainalla pelaava laitapelaaja laukoi loppunumeroiksi 5-3.

Ottelupöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/otteluseuranta/1194164

AC Kajaani kohtaa seuraavaksi AC Oulun Liikuntapuistossa lauantaina 24.8 klo 17. Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon!

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK