Lauantaina paljon pelissä

AC Kajaani kävi tutustumassa etelän ilmastoon pelaamalla ensimmäisen Ykkösen karsintapelin Järvenpään Palloseuraa vastaan. Joukkue lähti matkaan jo perjantaina ja yöpyi peliä edeltävän yön Hyvinkäällä. Joukkue pelasi seuran tähän saakka isoimman pelin lauantaina Järvenpään Palloseuraa vastaan, joka myös oli tähän saakka isoimman haasteen edessä. Näin ainakin mikäli uskomme JäPS:n kenttäkuuluttajaa!

Ja miksi emme uskoisi…

Peli päättyi tasalukemiin 0-0, mikä ainakin näin maallikon silmissä on vierasjoukkueelta hyvä saavutus…

Peli pelattiin mukavassa syyssäässä, keinonurmella runsaan neljänsadan katsojan kannustaesessa kotijoukkuetta lähinnä joukkueen erikoistilanteissa. Muutaman järvenpääläisfanin idioottimainen möläytys vierasjoukkueen pelaajille kuitenkin onnistui pilaamaan muuten fiksun järvenpääläisyleisön kannustukset.

Järvenpäähän oli matkustanut yllättävän paljon kajaanilaisia, tai Kajaanista pääkaupunkiseudulle muuttaneita kannattajia. Kiitos Teille tuesta 🙂

Nyt sitten lauantaina 20.10. on se elämää suurempi peli… tai oikeastaan AC Kajaanille tämä on jo tuttua juttua… Joka syksy olemme pelanneet isoja pelejä, joten ei muuta kuin rennosti vaan ja normisuorituksella mennään taas askel eteenpäin.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN AC KAJAANI YKKÖSEEN !

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK