AC Kajaani kohtaa Kuopion Palloseuran keskiviikkona 27.3 klo 15.30 Kuopiossa pelattavassa harjoitusottelussa. Vaikean Suomen Cupin lohkovaiheen alun jälkeen AC Kajaani on voittanut viimeisimmät neljä otteluaan joten kovalla pelaajamateriaalilla europaikkaa tavoitteleva KuPS on joukkueelle mielenkiintoinen mittari tässä vaiheessa kautta. Savon Sanomat Areenalla pelattava ottelu on myöskin kajaanilaisten ensimmäinen ottelu ulkokentällä tänä vuonna, joka tuo oman mausteensa keskiviikon kamppailuun.

Viime kauden lopulla AC:n päävalmentajaksi noussut Ari Koski näkee tulevat harjoitusottelut erityisen tärkeinä joukkueen pelitavan ja yhtenäisyyden kehittämisessä.

“Meillä on ollut omat vaikeutemme kauteen valmistautumisessa kun pelaajat ovat saapuneet sen verran myöhään, mutta he ovat omaksuneet pelitapaamme hienosti tähän mennessä ja samalla olemme kiinnittäneet paljon huomiota joukkueen yhtenäisyyden rakentamiseen.Olemme pitkälti päässeet ajamaan sisään niitä asioita mitä alkuvuodesta suunnittelimmekin. Pelitavassa on luonnollisesti vielä paljon tekemistä joka osa-alueella, mutta onneksi meillä on vielä aikaa hioa asioita. Joukkueen terveystilanne on melko hyvä, Oskari Rounajalla ja Didis Lutumba on ollut pieniä vaivoja joten he saattavat jäädä keskiviikkona sivuun, mutta muuten olemme täydessä iskussa.”

Viime kaudella pronssimitalit ja europaikan Veikkausliigassa napannut KuPS tulee varmasti tarjoamaan vieraille kovan vastuksen, harjoituskausi on kuitenkin osoittanut, että myös kuopilaisilla on omat haasteensa vajaan kahden viikon kuluttua alkavaan sarjaan lähdettäessä.Kuopilaiset jäivät pettymyksekseen AC Kajaanin tavoin lohkovaiheeseen Suomen Cupissa. Joukkuella on toistaiseksi ollut ongelmia etenkin erikoistilannepuolustamisessa ja hyökkäyskuvioidensa yhteen sovittamisessa. Voidaan kuitenkin olettaa, että KuPS tulee löytymään Veikkausliigan kärkipaikoilta mitä pidemmälle kesä etenee.

Kuukauden kuluttua alkavaan Ykkösen kauteen valmistautuvan AC Kajaanin pelaajaryhmään viimeisimpinä ovat liittyneet brasilialainen puolustaja Pessanha ja viime kaudella JJK:ta ja Mikkelin Pallo-Kissoja edustanut maalivahti Tatu Österlund.Lähiaikoina joukkueen mukaan saadaan vielä toinen brasilialainen puolustaja, viime kaudelta tuttu Itchull Lordson ja ghanalainen hyökkääjä Lawson Bekui.

Jos et pääse keskiviikkona Kuopioon kannustamaan joukkuetta voittoon, niin KuPS-TV näyttää ottelun ilmaiseksi Youtube kanavallaan http://www.kups.fi/fi/ottelut/KuPS%20TV%20-%20LIVE
Ottelu potkaistaan käyntiin keskiviikkona 27.3 klo 15.30.

Kauden 2019 kausikortit löytyvät puolestaan Kajaanin Offsetpainosta 160 euron hintaan. Kainuunportti
nina.karjalainen(at)kajaaninoffsetpaino.fi
p. 044 3200046.

Lähde mukaan kannustamaan AC Kajaani menestykseen kaudella 2019!

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK