Kolmen pisteen metsästys kesti 90 minuuttia

AC Kajaani, no oikeastaan Vaasan IFK järjesti melkoisen jännitysnäytelmän Kajaanin Liikuntapuistossa sunnuntaina. Kotijoukkue AC Kajaani hallitsi peliä alkuminuuteista lähtien, mutta ei onnistunut tekemään maalia ensimmäisellä puoliajalla. Toki vaasalaisillakin oli vaarallisia tilanteita ensimmäisen 45. minuutin aikana!

Toisen puoliajan alkaessa, parisataapäinen yleisö palaili makkarakioskilta hyvillä mielin arvailemalla, kuka sen kotijoukkueen avausmaalin tekee. Mutta mitä tapahtuikaan? VIFK:n kapteeni Toni Björk teki, niin kuin jo junioreina opetetaan. Aina kannattaa laukoa! Tällä kertaa puolihuolimaton volley painui AC Kajaanin maalin vasempaan alakulmaan, ohi Juuso Kevarin ja tilanne oli 0-1 vaasalaisille.

Hetki pulistiin ja alettiin taas pelaamaan.
AC Kajaani haki määrätietoisesti pelaamalle tasoitusmaalia, jota kesti aina pelin loppuminuuteille saakka. Tällä kertaa kotijoukkueen kova työ toi lopulta palkinnon. Tasoitusmaali syntyi kulmapotkusta, kun peliä oli pelattu 84 minuuttia. Alberto Ramirezin kierteinen kulmuri painui vastustamattomasti ohi loistavasti vaasalaisten maalissa pelanneen Rasmus Aspholmin, 1-1.

Ramirez oli tuon tasoituksen arkkitehti ja hänen esimerkillinen taistelumeininki tarttui koko joukkueeseen.
Voittomaali 2-1 oli oikeastaan odotettavissa, sillä koko joukkue sitä silmin nähden halusi. Toki AC Kajaanin pelaajien hurmoksessa oli se vaara, että VIFK:n tasoinen joukkue rankaisee yltiöpäisyydestä, jos siihen mahdollisuus tulee. Lähellä oli, mutta tänään AC Kajaani oli vahvempi.

Niin, oli unohtua! Voittomaalin 2-1 laukoi Venicio “vini” Ferreira!!!

OTTELUPÖYTÄKIRJA

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK