KPV haki pisteet Kajaanista luvuin 0-1 (0-1)

AC Kajaanin kokoonpanosta olivat sivussa edelleen Erfan ZeneliHannes SeikkalaJuuso Kemppainen ja Chiharu Kato. Uutena pelaajana mukana vaihtopenkillä oli Amiri Bauraux.

Ensimmäinen puoliaika

KPV lähti otteluun kauden kolmannen päävalmentajan kanssa, Niko Kalliokosken, kun Miika Juntunen sai potkut kymmenen päivää pestauksensa jälkeen.
Peli lähti käyntiin KPV:n pallonhallinnalla ja ensimmäinen kulmapotkukin tuli jo ensimmäisellä minuutilla, mutta maalipaikoille ei päästy, kuin vasta 11. minuutin kohdalla, kun David Popa sai pallon haltuun boksissa, mutta hänet kaadetiin, eikä tilanteesta tuomittu rangaistuspotkua.
Seuraavan kerran lähelle maaliverkkoja päästiin kymmenen minuutin kuluttua, kun Geoffrey Acheampong, lähetti kulmapotkun oikealta puolelta ja pallo meinasi mennä suoraan maaliin, mutta  Sergey Lazarev sai pallon torjuttua päätyviivan yli.
Kokkolalaisetkin pääsivät maalipaikkaan, taas kymmenen minuuttia aiemmasta, kun Akseli Ollila pelasi Aleksi Tarvosen maalipaikkaan naamakkain Deni Kaksan kanssa, mutta kroatialainen veti pidemmän korren, sillä laukaus jäi erittäin heppoiseksi.
Vieraat pääsivät avaamaan maalitilinsä kulmapotkun jälkitilanteesta, kun Kyle Curinga pääsi laukomaan vasemmalta puolelta pallon aivan oikeaan alanurkkaan.
Varoituksia ei ensimmäisellä jaksolla nähty.

Toinen puoliaika

Toiselle jaksolle peli muuttui, kun kotijoukkue otti pallonhallinnan ja KPV tyytyi puolustamaan johtoa.
58′ minuutin kohdalla Hussein Mohamedia rikottiin ja Adam Vidjeskog sai toisen varoituksen ja täten hän joutui jättämään kentän kesken pelin.
Seuraava varoitus nähtiin, kun Popa kaadettiin maahan boksin tuntumasta, mutta Acheampongin vapaapotku jäi muuriin.
Ehkä ottelun tyhmin keltainen kortti nähtiin, kun Akseli Ollila alkoi ottamaan säärisuojiaansa poissa, tullessaan vaihtoon ja viivyttäen peliä.
AC hallitsi ottelun loppuun asti, laittaen palloa maalille, mutta varsinaisia paikkoja ei tullut ja KPV vei täydet pisteet mukanaan Kokkolaan.

Mika Lumijärven mietteet pelin jälkeen

– Maalinteko takkuaa.. Meiltä puuttuu riittävä röyhkeys ja kovuus maalitilanteissa. Pelillisesti ei olla kyllä mitään joukkuetta huonompia, päin vastoin, mutta maaleja meidän täytyy pystyä tekemään ja toivottavasti uusi hyökkääjä (Christopher Bibaku) on ratkaisu meidän ongelmiin.
Pelaajat tekevät valtavasti töitä kentällä ja treeneissä, mutta ei saada sitä palkintoa, eli voittoa tällä hetkellä helposti.

– Pelaajilta ja valmentajilta iso kiitos faniryhmälle taas hienosta kannustuksesta!

Kolumnin ottelun kolme tähteä

★ Kyle Curinga (ACK)
Ottelun voittomaali

★★ Jules Samnda (ACK)
Pelasi hyvän ottelun puolustuspäässä ja jakoi hyviä syöttöjä

★★★ Geoffrey Acheampong (ACK)
Hyviä kuljetuksia ja syöttämistä, pari oivaa laukausta


AC Kajaani vs KPV
0-1 (0-1)

Yleisömäärä: 964

AC Kajaanin kokoonpano: Kaksa, Räsänen, Pitkänen, Kytilä (Hoffren), Samnda, Zolameso (Severino), Ärilä (Kult), Heidari, Acheampong, Mohamed, Popa

Ottelukooste


Seuraavan kerran AC pelaa liikuntapuistossa heti tämän viikon lauantaina 22.8 klo 17:00 kun vastassa on KTP!

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK