Kauden avaustappio Ylivieskasta

MichaelAC Kajaani oli aloittanut kautensa vahvasti neljällä voitolla ja yhdellä tasapelillä. FC YPA:lla oli taas ollut hieman vaikeampaa, mutta suuntaan oli jo tullut muutosta viimeisten kierrosten aikana. Ylivieskalaisten peli oli rakentumassa pikku hiljaa nimekkäiden vahvistusten avulla parempaan suuntaan, jossa pallo liikkuu taitavasti mieheltä toisella ja viimeisen sinetin antaa tilanteille kokenut Dragan Pejic. Näin ollen peliin piti olla täysin valmiina ja hereillä. Mutta tässä pelissä AC Kajaanilla tuli joukkueena synkkiä hetkiä pelitilanteisiin heittäytymisessä. Tämä sama huokui myös päävalmentajan kommenteissa Kainuun Sanomille:” – Toiselle jaksolle ei suuria muutoksia pystytty tekemään. Ongelmat olivat enemmän mentaalipuolella. Niiden kääntäminen kesken pelin on vaikeaa, Korhonen analysoi.”

Ottelussa joukkue lähti erittäin verkkaisesti liikenteeseen ja pallottomien pelaajien liike oli vaillinaista. Terävien syöttöjen loppuunsaattaminen olisi ollut tärkeää etenkin silloin, kun joukkue pelasi yhden miehen ylivoimalla viimeisen puolituntisen ajan. Maalin tekeminenkin tuotti hienoisia haasteita tässä pelissä. Ottelun ainokaisen AC:lle upotti Michael Nzekwe rangaistuspotkusta 82.minuutilla. Pelin jälkeen päävalmentaja tiivisti vielä Kainuun Sanomille hyvin ottelun ja tulevan jakson teeman viiltävällä ammattilaisen kommentilla:” – Kaikki kunnia kotijoukkueelle, kun he pystyivät taistelemaan loppuajan alivoimalla. Tulos oli tämmöinen tällä kertaa. Harjoittelu jatkuu ja palaset loksahtavat vielä kohdalleen, uskoi valmentaja Korhonen lopuksi.”

Ottelun tilastoihin pääset oheisesta linkistä: [gdlr_button href=”http://palloverkko.palloliitto.fi/live/stats/Fixtures.aspx?fixtureID=IeKVlXHt0a43C46cwwqlHw==&matchID=aSxNFPjZ19XHc0L5A/v+uQ==&compID=93tb6mVpS8K1UwOPOn6KSQ==” target=”_self” size=”medium”background=”#ba211e” color=”#ffffff”]FC YPA – AC Kajaani[/gdlr_button]

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK