Kauden avausottelussa vastassa FF Jaro

Huomenna AC Kajaani matkaa kohti Pietarsaarea kauden ensimmäiseen otteluun, joka toimii myös AC Kajaanin Suomen Cupin avauksena. Takana on noin puolentoista viikon todella aktiivinen harjoitusjakso, jonka aikana pelaajat ovat antaneet näyttöjä omasta osaamisestaan ja asenteestaan AC Kajaanin mukana. Mitä mietteitä tämä jakso antanut päävalmentaja Mika Lumijärvelle?

Joukkueen kanssa on tullut vähän yli viikko vietettyä aikaa ja treenikentällä olemme käyneet läpi perusasioita eli pelin avaamista. rakentelua, murtautumista ja erikoistilanteita. Treeneissä on ollut hyvä meininki ja asenne. Olemme löytäneet pelaajia, jotka tukevat tulevan kauden pelityyliämme ja lähdemme voittamaan joka ottelua, mutta tärkeintä on, että pystymme peleissä toteuttamaan asioita, mitä olemme harjoitelleet. Joukkue on vielä rakennusvaiheessa ja pelaajia tulee lisää vielä helmikuun aikana, mutta lupaan että joukkue on iskukykyinen, kun sarja huhtikuussa alkaa.

Isäntä FF Jaro aloitti jo edellisvuoden puolella valmistautumisen kauteen 2020 harjoitusotteluiden muodossa. Tuolloin vastustajana oli SJK ja samaisen vastustajan kanssa jatkettiin myös tammikuun aikana. FF Jaro on viimeisten vuosien aikana pelannut Suomen korkeimmilla sarjatasoilla säännöllisesti, ja sitä kautta osoittanut pitkäjänteisen ja vahvan seurakulttuurin merkitystä. Mitä mietteitä tuleva vastustaja herättää päävalmentaja Lumijärven mietteissä?

Jaro on hyvä joukkue, heiltä löytyy joka vuosi hyviä uusia nuoria pelaajia joukkueeseen. Lisäksi heidän ulkomaalaiset ovat olleet pääsääntöisesti vahvistuksia joukkueeseen, joten on mielenkiintoista nähdä ketä he onnistuvat tänä vuonna joukkueeseen hankkimaan.

Suurimmat taktilliset juonet sekä joukkueen ryhmitykset joukkueet jättävät aina ennakkoon mainitsematta, mutta mitä päävalmentaja Lumijärvi voi huomiselle luvata?

Aggressiivisen ja aktiivisen joukkueen, joka haluaa pitää pelin temmon korkealla. Mielenkiintoista on myös nähdä, miten pelaajat ovat oppineet tuntemaan toisensa ja kuinka yhteispeli kentällä toimii.

Avauspotku suoritetaan huomenna klo 15.15. Olethan huomenna kannustamassa meitä voittoon ja hyvään peliin joko paikan päällä Pietarsaaressa tai kotikatsomoissa Ruudun kautta.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK