Kaksi FC Hakan pelaajaa saapuivat lainalle Kajaaniin

Talvella solmitun Valkeakosken Hakan ja AC Kajaanin välinen farmisopimus mahdollistaa pelaajien siirtymisen seurojen välillä ja nyt AC sai alustavasti yhden ottelun lainalle Salomo Ojalan ja Maximus Tainion. Kummatkin pelaajat saapuivat hyvillä fiiliksillä Kajaaniin.

Keskikentällä pelaava Maximus tainio on Suomen maajoukkueesta tutun legendan, Teemu Tainion poika, jolta löytyy kokemusta Englannin Valioliigan Tottenham Hotspursin alle 23-vuotiaiden joukkeueesta. Vuonna 2001 syntyneeltä superlupauksella on myös maajoukkuepelejäkin vyöllä, U-16 joukkueesta U-19 ikäluokkaan asti.

– On kiva päästä pelaamaan, kun tuo pelilupa vasta tuli. On pitkä aika siitä, kun viimeksi päässyt pelaamaan. Mukava päästä tänne Kajaaniin ja pelata pari peliä ykköstä. Sanoi Tainio torstain treenien jälkeen.

23-vuotias Salomo Ojala on pelipaikaltaan hyökkääjä ja häneltä maalinteko sujuu. Viimekaudella Ykkösessä 26:ssa ottelussa syntyi peräti 23 maalia, jolla hän voitti Ykkösen maalikuninkuuden. Tällä kaudella Veikkausliigassa täyisiä minuutteja ei ole vielä tullut ja pelejä on kertynyt vain viisi. Ojala teki viimekaudella ottelussa EIF:iä vastaan peräti neljä maalia ja myös kajaanilaisia vastaan verkko heilui kerran.

Etukäteen tuttuja kavereita joukkueesta Tainiolle ovat Johannes Kytilä ja Tomi Kult, jotka ovat tulleet tutuiksi nuorten maajoukkueessa.

– On muutamia tuttuja jätkiä, joita vastaan on tullut ennen pelattua. Gullit Zolameson tunnen Tampereelta entuudestaan. Kommentoi Ojala.

Ojala (vas.) ja Tainio nähdään tositoimissa jo tulevana lauantaina MyPaa vastaan.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK