Kajaanilaiset jalkapalloseurat sopivat yhteistyöstä

AC Kajaani kutsui kajaanilaisten mies- ja poikajalkapalloiluseurojen puheenjohtajat ja avainhenkilöt keskustelutilaisuuteen Scandic Kajanukseen 10.11.2013. Tilaisuuteen osallistuivat AC Kajaanin lisäksi FC Tarmo, Kajaanin Haka ja Spartak. Aiheena oli Jarmo Saarelan ja Jouko Nurkkalan laatima esitys kajaanilaisen jalkapalloilun kehittämiseksi.

Kuukaudenpäivät käydyissä palavereissa ja keskustelutilaisuuksissa pohdittiin seurojen edustajien kesken monia eri vaihtoehtoja ja näkemyksiä yhteisin polun rakentamisessa. Saarelan ja Nurkkalan tekemän aloitteen aikaansaama yleinen keskustelu koettiin hyvänä asiana kajaanilaisessa nykyjalkapalloilussa.

Runsaan kuukauden kuluttua, perjantaina 20.12.2013 voitiin yhdessä todeta, että seurat ovat nyt päättäneet ottaa askeleen laajemmassa yhteistyössä. Aikaisemminkin on toki yhteistyötä tehty yksittäisten ikäryhmien kesken, mutta nyt ollaan rakentamassa laajempaa, kiinteämpää kokonaisuutta.

Miesten edustusjalkaplloilu

Kaudelle 2014 on sovittu yhteistyöstä AC Kajaanin ja Kajaanin Hakan edustusjoukkueiden kesken, sopimus tulee olemaan mitä ilmeisimmin Farmi-sopimus. Kajaanin Spartak on mukana edustusjoukkueiden yhteistyössä.

Junioripolku

FC Tarmon A- ja B-poikien polku miesten peleihin pyritään rakentamaan edustusjoukkueisiin mahdollisimman helpoksi niin, että FC Tarmon A-poikien osallistuminen Ykkösen kilpailuun ei vaarannu. Suomen Palloliiton ja SPL:n Pohjois-Suomen piirin kanssa selvitetään ns. pelaajapolun mahdollisuudet olemassa olevien joukkueiden sarjoissa nykymuodoissaan. Kaudelle 2014 uusitut yhteistyöjoukkuemääräykset ratkaisevat lopulliset muodot ja mahdollisuudet. Valmentajien yhteistyötä ja vuoropuhelua pyritään myös parantamaan.

 

 

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK