Kajaanilaisessa jalkapalloperheessä surua

Kajaanilainen jalkapalloperhe koki hiljattain surua. Hienon uran Kajaanin Palloilijoissa niin pelaajana kuin valmentajana tehnyt Harri Pajari menehtyi.

Harri Pajari muistetaan asenteeltaan ja esimerkiltään hienona pelaajana omalla pelipaikallaan liberona. Puolustuksen lukkona hän rauhoitti peliä kokonaisvaltaisesti ja “luki” omalta pelipaikaltaan peliä oikealla tavalla. Harri Pajari antoi pelaajana paljon, mutta opetti myös muita oikeanlaisiin suorituksiin. Hänen opastuksellaan kentällä sai aikoinaan niin Suomen korkeimmalla sarjatasolla kuin Suomen A-maajoukkueessa pelannut Ari “Äry” Heikkinen tärkeätä opastusta Kajaanin Palloilijoissa. Tästä hyvästä yhteistyöstä ja samankaltaisesta ajattelutavasta muistetaan heidät yhtenä aikansa merkittävänä toppariparina kajaanilaisen jalkapalloilun historiassa. Liberona hän sai myös toisen suuruuden mukaan taiteilijanimen “Becken Pajari”. Peliuran päätyttyä Harri Pajari siirsi oppimaansa uusille sukupolville toimimalla KaPassa valmentajana.

” AC Kajaanin tärkeisiin arvoihin kuuluu tällä kaudella kunnioittaa entisten pelaajien sekä toimijoiden luomaa jalkapallokulttuuria paikallisessa toimintaympäristössä. Harri Pajari muistetaan ennenkaikkea tinkimättömänä pelaajana, joka halusi pelata aina joukkueelleen tilanteessa kuin tilanteessa. Tätä arvoa me haluamme myös korostaa omille pelaajillemme tällä kaudella, toiminnanjohtaja Jani Koivunen toteaa.” 

AC Kajaani lähettää syvät osanotot Harri Pajarin läheisille.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK