Kajaaniin vieraita Kotkasta…

Ykkösen nousukarsintajoukkueet kaudelta 2017 kohtaavat jälleen ja on todella mielenkiitoista nähdä minkälaiset ”jännitteet” joukkueilla on nyt, kun molemmat pelaavat Ykkösessä. Vai onko niitä edes!

Viimekaudella vahvat AC Kajaani ja FC KTP ovat nyt oikeutetusti valtakunnan toiseksi korkeimmalla tasolla Ykkösessä! AC Kajaani nousi Ykköseen voittamalla kotkalaiset karsintasarjassa, mutta FC KTP tuli sinne myös, kun OPS:lle ei myönnetty Ykkösen lisenssiä.

FC KTP:n kausi Ykkösessä käynnistyi niukalla 0–1-tappiolla EIF:n vieraana. Kotkalaisilla on perinteitä vaikka muille jakaa. AC Kajaani kohtaa heidät Ykkösessä kolmesti, yksi peleistä pelataan kesäkuun lopussa Arto Tolsa Areenalla ja syyskuun alussa joukkueet kohtaavat vielä kertaalleen Kajaanin Liikuntapuistossa.

FC KTP:n joukkue tulee takuuvarmasti hakemaan Kajaanista hyvitystä viime syksyn pettymykseen, se lienee tässä kohtaa selvää ja ymmärrettävää. AC Kajaani tiedostaa tilanteen ja päävalmentaja Mika Lumijärvellä lienee jonkin sortin konstit kotkalaisten tavoitteen eliminoimiselle? Siis kotivoitto on tavoitteena!

Odotettavissa on hyvä, viihdyttävä ja jännittävä jalkapallopeli!
AC Kajaanin voitto AC Oulusta viime lauantailta antaa odottaa monen kajaanilaisen futisjännärin suuntavan Liikuntapuiston Stadionille lauantaina 5.5 klo 17.

-toimitus-

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK