Joulukuun pelaajauutisia…

AC Kajaani vahvistaa toppari- ja puolustusosastoaan

Ykkösessä pelaava AC Kajaani ja puolustaja Mikko Pitkänen (22) ovat allekirjoittaneet 1-vuotisen pelaajasopimuksen. Kookas ja ulottuva toppari tuo kokemusta ja johtajuutta puolustuslinjaan. ” Mikko on pelaaja jolla on jo jonkin verran veikkausliiga pelejä pelattuna ja hän on saanut hyvän juniorikoulutuksen KuPS:ssa. Uskon että Mikko tulee olemaan yksi runkopelaajista tulevalla kaudella. Mikko on myös erinomainen apu sekä puolustus-, että hyökkäyspään erikoistilanteissa”; sanoo päävalmentaja Mika Lumijärvi.”

Puolustaja Sharp Räsänen (20) liittyy joukkueeseen kaudelle 2020.
Räsänen on pelannut yhteensä yhdeksän nuorisomaaottelua Suomi-paidassa (2 U16, 5 U17, 2 U18) ja hän on käynyt myös seitsemän päivän mittaisella harjoittelumatkalla valioliigaseura Crystal Palacessa. “Mielenkiintoinen pelaaja, joka ei onnistunut saamaan peliaikaa KuPS:n veikkausliiga joukkueessa, mutta uskon että Sharp tulee olemaan meidän joukkueeseen erinomainen vahvistus. Kajaanissa hän saa mahdollisuuden kehittyä ja siirtyä sitten myöhemmin isommille areenoille”; toteaa Lumijärvi.

Norsunluurannikkolaisen toppari Bauraux Fills Offo De Tambi Amirin (20) ja Gambialainen puolustaja Omar Gayen (21) saapuvat Kajaaniin Tammikuun aikana. Seura on solminut 1-vuotiset sopimukset, yhden kuukauden koeajalla.

Keskikentälle ja hyökkäykseen uutta verta

Keskikenttäpelaaja Reza Heidari (23) siirtyy AC Kajaanin riveihin 1-vuoden mittaisella sopimuksella. Iranilaiset sukujuuret omaava 23-vuotias Heidari debytoi Veikkausliigassa jo kaudella 2014 FC Hongan riveissä. 2016 PK-35 Vantaan paidassa 18 liigaottelua pelanneen miehen mieluisin pelipaikka on keskikentän pohjalla puolustavassa roolissa. Aggressiivisen pallonriistäjän vahvuuksia ovat kaksinkamppailujen lisäksi hyvä tekniikka. 2017 PS Kemin paidassa hän pelasi 3 liigaottelua. Heidari siirtyi kaudella 2018 HIFK:n riveihin.
”Reza on myös mielenkiintoinen pelaaja ja uskon että hänestä tulee meille tärkeä palanen joukkueeseen, mutta totta kai se vaatii pelaajalta kovaa työntekoa ja intohimoa pelaamista kohtaan”; sanoo päävalmentaja Mika Lumijärvi

AC Kajaani ja laitahyökkääjä Hannes Seikkala 20, ovat solmineet yksivuotisen sopimuksen. Seikkala on edustanut aiemmin FC Raahea, Oulun Tervareita, OLS:ia ja AC Oulua. Hanneksessa on paljon potenttiaalia ja vara kehittyä lisää. “Toivottavasi pystytään auttamaan ja kehittämään pelaajaa niin, että hän ottaa oman paikkansa joukkueessa”; Lumijärvi kertoo.

20-vuotias Mauro Severino siirtyy kakkoseen pudonneesta TPV:stä AC Kajaanin riveihin kauden 2020 kattavalla sopimuksella. Hyökkääjänä pelaava Severino siirtyi TPS:n A-junioreihin kaudeksi 2016 ja pelasi myös Ykköstä kaudella 2017. Ilveksen Veikkausliigan joukkueeseen hän siirtyi elokuussa 2018 loppukauden kattaneella sopimuksella. Ilveksessä hän oli kentällä neljässä ottelussa pelaten yhteensä 121 minuuttia.

Severino siirtyi HIFK:hon Ilveksestä talvella ja pelasi viisi Suomen Cupin ottelua talven aikana, loppukauden Severino pelasi Ykköstä TPV:ssä ja viimeisteli peräti 19 maalia yhdeksässä TPS:n A-juniorien SM-karsintaottelussa. Yhteensä hän pelasi TPS:n A-junioreissa 47 ottelua, joissa teki 64 maalia. Severinolla on takanaan muun muassa kokemusta AS Roman, Chelsean, Arsenalin sekä Newcastle Unitedin testileireistä. Hän on edustanut Suomea yhdeksässä poikien maaottelussa.
Mauro on todella mielenkiintoinen pelaaja ja haluamme auttaa häntä eteenpäin urallaan. Mauro tuo joukkueeseen nopeutta ja maalintekovoimaa, hän sopii erinomaisesti tulevan kauden pelitapaan jossa laitapelaajilta vaaditaan juoksuvoimaa ja suoraviivaisuutta”; Mika Lumijärvi sanoo.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK