Intohimoista heittäytymistä

DSC_2927Täydellisen intohimoinen heittäytyminen jalkapallon pariin vie mukanaan. Sen voi jokainen allekirjoittaa, joka on aidosta intohimosta tehnyt tavalla tai toisella töitä lajin parissa. Roolit ovat erilaisia, mutta oikeanlaisella sitoutumisella jokaisella on samanlainen päämäärä. Intohimoisella ja pyyteettömällä suhtautumisella lajia kohtaan saadaan nautinto, joka huipentuu täydelliselle omistautumiselle lajia kohtaan. Kun pystyy itse asennoitumaan tähän tunteeseen, on valmis myös auttamaan muitakin kokemaan sama tunne.

”Jokaisen kannattaa miettiä mielessään vastauksia kysymyksiin, miksi on lajin parissa, mistä asioista saa nautinnon kentällä tai kentän reunalla, mitä asioita pitää tapahtua, että tuohon euforiseen tilaan pääse. Ja mitä on valmis tekemään asian suhteen? Sieltä löytyy palo silmiin, jonka loisteessa voi tapahtua isojakin asioita. Ennen kaikkea silloin pääsee kokemaan tunteen, joka vie sinua entistä voimakkaammin mukanaan.”

Kuinka tuohon tunteeseen ja tahtotilaan päästään? On oltava valmis laittamaan itsensä likoon ja unohdettava turhat puheet. Puheiden aika tulee myöhemmin, tekojen aina ensin. Oma paikka tienataan aina taistelemalla ja tahtomalla intohimoisesti jokaisessa tilanteessa parasta suoritusta. Kun on tyytyväinen omaan suoritukseen, pitää miettiä vielä, että olisiko voinut tehdä vielä jotain paremmin. Aina kun on jotain parannettavaa, on ”nälkää” tehdä asioita. Aina kun on vielä nälkää, on jotain saavutettavaa. Ja aina kun luulee saavuttaneensa jotain, tietää intohimoinen jalkapalloilija, että matkaa maaliin on vielä paljon. Tästä syntyy nautinto, jonka takia heittäydytään päivästä toiseen tehtäessä lajin eteen töitä.

”Silloin ei enää sorru selittelyihin tai tekosyihin vaan on valmis heittäytymään jalkkiksen ihmeelliseen maailmaan. Ja silloin on valmis myös vaatimaan sitä muilta ja ottamaan muut siihen tunteeseen mukaan. Silloin puhutaan “team spiritistä”, eikä lätistä vaan mennään. Ja sitä tunnetta kannattaa etsiä, ei tule pettymään!”

(kursivoidut tekstit ovat päävalmentaja Jarmo Korhosen mietteitä)

JT

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK