Huippupeli edessä tänään

NitseskyAC Kajaani kohtaa Kokkolan Palloveikot Vimpelin urheilupuistossa. Asetelmat ovat kutkuttavat. AC Kajaani on sarjassa toisena ja KPV majailee sijalla kolme.

Vierasjoukkue KPV on kasannut kauden kolmesta ensimmäisestä ottelusta seitsemän pistettä. Viimeksi kokkolalaiset olivat tulessa tiistaina. Joukkue kaatoi kotikentällään FC YPA:n  maalein 3-1.

KPV:n ryhmästä kannattaa seurata tulevassa ottelussa nuorta Aaro Hedmania. Monipuolinen hyökkääjä on saanut tällä kaudella paljon vastuuta. Miehen itseluottamus on varmasti korkealla, kun maalihanat aukesivat tiistaina komean yksilösuorituksen päätteeksi. Henri Myntin kipparoima ryhmä on tilkinnyt puolustuksen aikaisemmissa otteluissa mallikkaasti. Kokkolalaisille on tehty tällä kaudella vain yksi osuma.

AC Kajaanilla on ottanut kauden kolmesta ottelusta kolme voittoa ja yhdeksän pistettä. Viime sunnuntain pelissä joukkue kävi hakemassa Iisalmesta 2-0 voiton. Lauantaina kotijoukkue joutuu varmasti tekemään kovemman työn, jotta kolme pistettä jäisivät Kajaaniin. Kotijoukkueesta nostetaan esille nopea laitapelaaja Kakhaber Samsonia. Mies pelasi hyvän ottelun Iisalmessa ja avasi kauden maalitilin kahdella maalilla.

AC:n puolustuslinja on suoriutunut aikaisemmista otteluista hyvin. KPV:n hyökkäyskalusto ei saa varmasti tulevassa ottelussa yhtään ylimääräistä tilaa. Topparipari Eetu Setänen ja Ozeais Graciano ovat olleet hyvin vakuuttavia kauden kolmessa ensimmäisessä pelissä. AC-vahti Volodymyr Nitsetskyy on joutunut antautumaan tähän mennessä vain kerran.

AC KAJAANI – KPV  
KLO 16.00 VIMPELI

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK