Huikea voitto Kemistä

CallistusCKuumassa kelissä oli alkuun selkeä ennakkosuosikki ja haastaja. AC Kajaani lähti otteluun haastamaan sarjaan kovin panostuksin lähtenyttä PS Kemiä vastaan. AC Kajaani joutui lähtemään peliin pelikieltojen, loukkaantumisten sekä neljän kuumepotilaan johdosta hyvinkin vajaavaisella miehityksellä.

Edellisessä ottelussa loukkaantunut Callistus Chukwu oli palannut kokoonpanoon ja oli kummassakin joukkueen maalissa mukana. Ensimmäisen maalin hän laukoi varmasti verkon perukoille tulisella vasurilla. Toisessa maalissa hän tarjoili tiukan taistelun jälkeen pallon Michael Nzewkwelle, joka viimeisteli illan toisen maalin kylmän rauhallisesti.

Ottelun aikana PS Kemillä ei ollut juurikaan tilanteita. Harvat tilanteet maalivahti Nitseskyy hoiti mallikkaasti. Harvojen tilanteiden muodostuminen johtui pelkästään topparipari Graziano – Setänen mallikkaasta yhteistyöstä, jonka johdosta muun muassa PS Kemin tähtihyökkääjä Jonte Smith oli todella näkymättömissä. Pelin jälkeen medialle antamassaan lausunnossa Jarmo Korhonen oli tyytyväinen koko joukkueen panokseen: ” Olemme alkukauden opetelleet pelaamaan joukkueena ja nyt oli näkyvissä sellaista mielentilaa, jossa tehdään töitä koko joukkueen eteen. Nyt rupeamme kasvamaan joukkueeksi.”

Illan tilastot näet ohesta: [gdlr_button href=”http://palloverkko.palloliitto.fi/live/stats/Fixtures.aspx?fixtureID=JESgOxS+0+L4cfmcB2k2KQ==&matchID=cqXxd94hjkG4fpZ1j8dUMg==&compID=93tb6mVpS8K1UwOPOn6KSQ==” target=”_self” size=”medium”background=”#ba211e” color=”#ffffff”]PS Kemi – AC Kajaani[/gdlr_button]

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK