Hakalle pisteet Kajaanista – päätösottelussa vastassa Jaro

AC Kajaanin ja FC Hakan välinen ottelu käynnistyi vieraiden hallinnassa, mutta AC osoitti jälleen vaarallisuutesa erikoistilanteista, kun Diego Da Costa Lima pääsi puskemaan kotijoukkueen johtoon Dudan erinomaisesta kulmapotkusta. Tiiviisti puolustanut AC Kajaani kesti vieraiden ensimmäisen jakson lähentelyt ja poistui puoliajalle 1-0 taukojohdossa.

Ottelun toinen jakso käynnistyi tasaisemmissa merkeissä, mutta liiganousunsa varmistanut Haka alkoi ottelun edetessä saada vahvemmin otetta kenttätapahtumista. Hakan tasoitus syntyi vieraiden purettua AC:n korkean prässin, jonka seurauksena Samuel Chidi karkasi läpiajoon ja sijoitti pallon ohi Tatu Österlundin pelikellon näyttäessä 67. minuuttia.

 

Hakan painostus jatkui ja vieraat siirtyivät johtoon, kun rangaistusalueelle vapaaksi unohtunut Akseli Lehtojuuri niittasi pallon verkkoon.
AC Kajaanilla oli vaikeuksia saada kiriään käyntiin ja Haka pääsi vielä yrittämään johtonsa lisäämistä. Tatu Österlund kaatoi Jean Fridolin Nganben rangaistusalueella ja pallo vietiin pilkulle. Österlund kuitenkin paikkasi virheensä ja venytti näppinsä upeasti Anton Popovitchin vedon tielle ja 1-2 lukemat säilyivät taululla. AC Kajaani sai vielä mahdollisuuden tasoittaa lopun kulmapotkusta, mutta tällä kertaa maali jäi syntymättä.

Ottelupöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/ottelu/1194197

AC Kajaani kohtaa kauden päätösottelussaan FF Jaron vieraskentällä. Kamppailu käynnistyy Pietarsaaren Keskuskentällä 20.10 klo 14.00.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK