Haastavassa säässä tasapeliin

JeromeOAC Kajaani lähti tähän peliin hyvän harjoitusviikon jälkeen pelaamaan omaa peruspeliään. Takana oli neljä peliä, joista oli tullut neljä voittoa. Tornio oli myös aloittanut oman kautensa ilman tappioita. Itse peli oli hyvinkin tasainen, jossa jokaisesta pallosta taisteltiin viimeiseen asti. Näin ollen jaetut pisteet olivat oikeutettu tulos. Samaa mieltä oli Jarmo Korhonen medialle antamassaan kommentissaan pelin jälkeen:” Vierasottelusta piste on aina hyvä. Peli oli hankala. Tornio oli odotetun vahva, AC Kajaanin päävalmentaja Jarmo Korhonen totesi.”

Seuraavassa hieman analyysiä TP-47 kotisvuilta itse pelistä: “Ensimmäisellä puoliajalla sattui ja tapahtui paljon, ainakin varoituksien merkeissä. Yhteensä seitsemän keltaista korttia ainakin kertoo yrittämisestä ja loppuun asti pelaamisesta ( 3 TP ja 4 Kajaani). Sarjakärki AC Kajaani aloitti vahvasti ja hallitsi selkeästi ensiminuutit, mutta kotijoukkue oli toista mieltä. Pelikello näytti 17 minuuttia, kun Joona Veteli oli läpi, AC Kajaanin Janne Putaala kaatoi rankkarialueella. Tilanteesta varoitus ja pilkku. Francois Badji meni ampumaan, mutta viime kesänä TP-47 maalilla ollut Vladimir Nitsetski nappasi vedon kiinni. Pelin 28 minuutilla sitten kotijoukkue onnistui. Jaakko Pyyny sai jalan vapaaksi ja pamautti takakulmaan tilanteeksi 1-0. Vain viisi minuutti tästä, niin tapahtui se yksi virhe. AC Kajaani sai keskittää rauhassa ja maalin viimeisteli varmasti Jerome Ogbuefi, tilanteeksi 1-1.”

 

Ohessa pelin pöytäkirja: [gdlr_button href=”http://palloverkko.palloliitto.fi/live/stats/Fixtures.aspx?fixtureID=L3lU4Xne1QLEec8mamUtkw==&matchID=yz5iqNM7Tu6AlGa6aTYdOw==&compID=93tb6mVpS8K1UwOPOn6KSQ==” target=”_self” size=”medium”background=”#ba211e” color=”#ffffff”]TP 47 – AC Kajaani[/gdlr_button]

 

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK