GBK isännöi AC Kajaania

AC Kajaani matkaa tänään viimeistä kertaa tänä kesänä Kokkolan keskuskentälle, kun vastaan asettuu GBK. Sarjan 16. pelikierros pelataan helteisissä olosuhteissa. AC Kajaani lähtee otteluun sarjataulukon toiselta sijalta. Kajaanilaiset ovat vain pisteen päässä sarjakärki PS Kemistä. GBK on sarjassa sijalla viisi.

Vierasjoukkue joutuu lähtemään otteluun ilman kovavireistä hyökkääjä Callistus Chukwua. Edellisessä pelissä voittomaalin pommittanut nigerialainen sai korttitilin täyteen ja joutuu huilaamaan tulevan kamppailun. Yhden miehen varassa AC Kajaani ei tälläkään kertaan ole. Joukkue on vahvassa pisteputkessa. Kajaanilaiset ovat hävinneet viimeksi toukokuussa. Joukkueen tiivistä puolustuspelaamista ei ole ylistetty turhaan. Kun Kakkosta on pelattu jokaisessa lohkossa yli 15 kierrosta on parivaljakon Graciano-Setänen johtama puolustuslinja päästänyt kaikista sarjatason joukkueista ylivoimaisesti vähiten osumia omiin (7). Sarjan parhaan linjan takana maalivahti Nitsetskyy on pitänyt maalinsa koko heinäkuun puhtaana. Verkko on omissa heilunut viimeksi 26.6, eli yli 360 peliminuuttia sitten.

Kotijoukkue vastaa haasteeseen sarjan tämän hetken kuumimmalla hyökkääjällä Tom Melartilla. Kymppipaita on tehnyt tällä kaudella jo 11 osumaa ja on vain maalin päässä pörssiykkösestä Kemin Jonte Smithistä. Kokkolalaisilla on ollut maalijyvä tällä kaudella kohdillaan. GBK on viimeistellyt 25 osumaa, mikä on kuusi osumaa enemmän kuin Kajaanin vastaava lukema. GBK:ta enemmän maaleja kaudella on tehnyt vain PS Kemi.

GBK-AC Kajaani
27.7 klo 18.30 Kokkolan keskuskenttä

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK