ENNAKKO: AC Kajaani – PK-35

AC Kajaani saa vieraita Vantaalta

Äitienpäiväsunnuntaina 11.5 pelattavassa ottelussa kohtaavat kaksi voittoa kolmesta pelistä kerännyt PK-35 ja avausvoittoa ykkösessa hamuava Ac Kajaani. Ottelu pelataan liikuntapuiston keinonurmella klo.18.30 alkaen.

Vierasjoukkue PK-35 palasi voittojen tielle helatorstaina JIPPO:n vieraana Jyväskylässä lukemin 0-1 (0-1). Tuolloin ottelun ainokaisen viimeisteli jo toisessa perättäisessä pelissä osunut Fidan Seferin. Seferinin lisäksi PK-35 :n riveistä alkukauden otteluissa on esille noussut ainakin John ”Taikuri” Weckström, jolta vieraiden käskyttäjä Pasi Pihamaa varmasti odottaa tehoja myös Kajaanissa.

Kotijoukkue Ac Kajaanin alkukausi jatkuu jälleen yhdellä kovalla haasteella. Kysymysmerkkinä on,että miten kajaanilaisjoukkue on saanut palauduttua Helatorstain kovasta väännöstä Seinäjoella, jossa SJK oli vahvempi lukemin 2-0 (0-0). Vaikkakin SJK oli ottelussa varsin selvästi kuskin paikalla, niin Ac Kajaani näytti miksi se tulee olemaan vaikea vastustaja jokaiselle sarjan joukkueelle, niin kotona kuin vieraissakin. Joukkue repi, raastoi ja taisteli joukkueena koko 90 minuuttia. Samanlaista ilmettä tarvitaan myös sunnuntaina jos pisteistä meinaataan taistella. Ottelussa ensiesiintymisen kajaanilaisyleisölle tekee jo Seinäjoella debytoinut Mika Hänninen, jonka odotetaan tuovan kokemuksellaan tiettyä rauhallisuutta ja varmuutta Ac Kajaanin keskikentän pelinrakenteluun.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK