ENNAKKO: AC Kajaani – JIPPO

Sunnuntaina Liikuntapuistossa kohtaavat sarjataulukosta sijalta seitsemän löytyvä kotijoukkue Ac Kajaani ja sarjan jumbopaikkaa miehittävä JIPPO.

Vierailija JIPPO:n alkukausi on ollut todenteolla vaikea. Kuudesta pelaamastaan pelistä se on kyennyt nappaamaan vain kaksi pistettä ja tekemään ainoastaan yhden maalin.  Viimeisimmässä ottelussaan se sai Ilvekseltä selkäsaunan lukemin 5-0, joten on sataprosenttisen varmaa, että Kajaaniin saapuu nälkäinen joensuulaisjoukkue tavoitteena kauden avausvoitto.

Kotijoukkue AC Kajaani pelasi edellisen ottelunsa keskiviikkona, jossa se nappasi seurahistorian ensimmäisen Ykkösen vieraspisteen OPS-jp:n vieraana Oulussa. Hienosta tuloksesta huolimatta Oulussa ACK:ta vaivasi jälleen sama ongelma. Ehyttä 90-minuuttista se ei ole vielä kyennyt esittämään, vaan pelin taso on otteluiden aikana heitellyt aivan liikaa. Tämä onkin asia, jota päävalmentaja Mika Lumijärvi pelaajilleen ennen ottelua haluaakin painottaa. Kotikentällä kajaanilaisjoukkue on kuitenkin ollut varsin vakuuttava. Kolmesta kotipelistään se on kerännyt kaksi voittoa (PK-35 ja Viikingit) ja yhden tasapelin (Haka).

Seuraa heitä:

Aleksander AkbarDSC05394

Kajaanilaisnuorukainen teki jo toisen maalinsa Oulussa OPS-jp:n vieraana keskiviikkona. Joko olisi aika osua kotiyleisönkin edessä?

 

DSC05443Jere Moilanen

Laitapuolustajan paikalta hanakasti nouseva Moilanen aiheuttaa JIPPO puolustukselle varmasti harmaita hiuksia.

 

Lassi Hurskainen, JIPPO

Youtuben temppuvideot ovat saaneet miljoonayleisöt ja nyt kajaanilaisyleisö näkee, miten ne pallot tarttuvat tosipelissä.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK