ENNAKKO: AC Kajaani – AC Oulu

Keskiviikkona Liikuntapuistoon saapuu sarjan kärkipäässä oleva AC Oulu. Kotijoukkue AC Kajaani majailee sijalla 9. joten  kausi on ollut kotijoukkueelle vaikea hyvästä alusta huolimatta. Tästä huolimatta valmentaja Mika Lumijärvi lähtee otteluun kuitenkin hyvillä mielin.

”Olemme menettäneet paljon pisteitä viime peleissä, mutta pistetili ei täysin kuvaa tapahtumien kulkua. Peli on toiminut hyökkäyssuuntaan hyvin ja jokaisessa pelissä meillä on ollut tarvittavat paikat jopa voittoon asti. Joukkueessa on hyvä ja luottavainen tunnelma  AC Oulu pelin alla. Kauden ensimmäinen kohtaaminen on analysoitu ja lähdemme hakemaan voittoa. ”

AC Oulu lähtee otteluun hieman siipirikkoisena. Kokoonpanosta puuttuvat pelikiellossa olevan Mika Nurmelan lisäksi Lassi Nurmos, Joni Mäkelä ja Sami Hyvärinen. Edellä mainituista varsinkin Nurmelan puuttuminen on iso kolaus oululaisten pelinrakenteluun ja erikoistilanteisiin. Kaiken nähnyt ja kokenut Nurmela on isossa roolissa johtaessaan nuorta joukkuetta kentällä. Pelikiellosta vapautuva Daniel Owusu on tosin kelpo korvaaja ja vaikuttaa positiivisesti joukkueen puolustuspelaamiseen.

”Innolla odotan peliä vanhaa seuraani vastaan. Hienoa päästä pelaamaan vanhoja tuttuja vastaan. Toivottavasti Vesa Verronen pääsee kentälle, eipähän saa maaliputkelle jatkoa”, kotijoukkueen Jere Moilanen toteaa tuttu virne naamallaan. Jere pääsee armeijan harmaista otteluun normaalisti, tosin vähäinen harjoittelu saattaa painaa jaloissa. ”Olen pystynyt omalla ajalla tekemään harjoitteita ja olen valmiina antamaan kaikkeni joukkueen eteen, mikäli kutsu kentälle käy.”

AC Kajaanilta ovat sivussa Sampo Lastuvirta ja Janne Putaala. Myöskin Timo Heikkisen pelaaminen on epävarmaa. Kokoonpanoon palaa Kakhaber Samsonia kärsittyään pelikieltonsa.

Seuraa heitä, AC Oulu:

#24 Vesa Verronen- Alkukauden AC Kajaanin mukana armeijan johdosta harjoitellut taitava ja nopea laituri. Tasoitti ottelun SJK:ta vastaan vain minuutti kentälle tulonsa jälkeen. Pääseekö jo avaukseen asti? Iski talvella harjoitusottelussa maalin myös AC Kajaania vastaan vaihdosta tullessaan.

#10 Matias Ojala- Keskikentän taituri on löytänyt maaliverkon tiheään tällä kaudella, myös ACK:ta vastaan. Pystyy henkilökohtaisilla suorituksillaan ratkaisemaan otteluita.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK