EIF otti avausvoiton Kajaanissa

EIF otti kauden avausvoittonsa Kajaanin Liikuntapuistossa lauantaina pelatussa Ykkösen pelissä. Voitto AC Kajaanista tuli maalein 0-2 (0-0). Ensimmäinen puoliaika oli maaliton ja sitä hallitsi kotijoukkue, mutta ei saanut tehtyä maalia hyvistä paikoista huolimatta.

Erikoisin tilanne syntyi, kun AC Kajaanin Oskari Rounaja kaadettiin rangaistusalueella ja erotuomari näytti rangaistuspotkua! Vierasjoukkueen pelaajat ja vaihtopenkillinen porukkaa säntäsi teknisen alueen ulkopuolelle kritisoimaan päätöstä. Hulabaloo kesti useita minuutteja ja jotenkin vain erotuomarin näyttämä ja määräämä rangaistuspotku muuttui kulmalipun tuntumasta suoritetuksi “erotuomaripalloksi”.

Varsin erikoinen ja merkillinen hetki pelissä ottelun erotuomarilta ja avustavalta tuomarilta!

Toisella puoliajalla EIF tuli peliin paremmalla sykkeellä ja pyrki tosissaan saamaan kauden ensimmäisen voittonsa Kajaanissa. Kun peliä oli pelattu 64 minuuttia vierasjoukkue sai avausmaalin, Jacob Boshuen näyttävällä maalilla. AC Kajaani pyrki saamaan pelin tasoihin ja sai taas hyvin painetta aikaan. Lopullinen ratkaisu tuli kuitenkin 84 minuutilla, kun vaihtomies Tabe Etchu vei vieraat jo 0-2 johtoon.

AC Kajaani voitti kulmapotkutilanteet 8-4 ja sai kerran pallon maaliin kulmapotkusta, mutta avustava erotuomari näki pallon kiertäneen yli päätyrajan ja maalia ei hyväksytty. Tuloksena maalipotku.

AC Kajaani matkustaa seuraavaksi Jyväskylään JJK:n vieraaksi ja vielä ennen Juhannusta Kajaanissa pelataan 20.6. huippuottelu AC Kajaani-HIFK.

-toimitus-

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK