Ben Traoren ilta

AC Kajaani otti hienon kotivoiton PS Kemin kanssa pelatussa Kakkosen pelissä. Yksi ottelun hahmoista oli loukkaantumisen jälkeen raitapaitaan palannut Ben Traore.

Illan komein maali nähtiinkin, kun peliä oli pelattu 32 minuuttia. Ben otti pallon haltuunsa 30 metrin päässä kemiläismaalista ja laukoi hirmukudin kohti Maalivahti Sami Mäkipörhölää, joka ei pystynyt vangitsemaan palloa hyppysiinsä vaan hän joutui torjumaan sen eteensä. Kuin aavistaen pallon kimpoavan maalivahdista, Ben jatkoi juoksua laukauksensa perässä ja täräytti vastapalloon vielä hurjemman vedon kemiläismaalin kattoon…

Alku oli AC Kajaanille nihkeää

Kymmenen peliminuutin jälkeen vieraat johtivat ottelua 0-1. Kotijoukkue pääsi kuitenkin hyvin peliin mukaan ja Michael Nzekwen tasoitusmaali 20. minuutin pelin jälkeenvapautti jännitettä. Alexander Akbar vei isännät johtoon puolen tunnin pelin jälkeen ja seuraavalla minuutilla Ben Traoren “pommi” vei AC Kajaanin  3-1 taukojohtoon.

Kemiläiset eivät odotetusti antaneet periksi vaan aloittivat toisella puoliajalla hurjan takaa-ajon. Parikymmentä minuuttia ennen loppua PS Kemi kavensikin pelin Christian Eisselen toisella osumallaan, mutta enempää maaleja ei Kajaanissa tiistai-iltana nähty.

PS Kemin parhaana palkittiin Christian Eissele ja AC Kajaanista raati huomioi Ben Traoren. Kotijoukkueesta raati palkitsi vielä Michael Nzekwen ja Eetu Koistisen.

Kuvia ottelusta täältä

 

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK