Kajaanin voittoputki katkesi IF Gnistanin vieraana Oulunkylässä, kun kotijoukkue oli parempi luvuin 1-0 (0-0)

Vierasjoukkue AC Kajaanin kokoonpanosta puuttuivat edelleen pelikiellossa olevat Jules Samnda ja Gullit Zolemeso. Loukkaantuneina olivat myös edelleen Juuso Kemppainen, Bauraux AmiriJoakim Ärilä ja Erfan Zeneli.

Ensimmäinen puoliaika

Vierailijat ottivat pallonhallinnan pelin alusta ja ensimmäinen maalipaikka aukeni Hussein Mohamedille, joka murtautui vasemmasta laidasta ja leikkasi keskelle, mutta laukaus suuntautui päin maalivahtia. AC pääsi useasti luomaan tilanteita boksiin vasemmalta laidalta keskittäen, mutta laukaukset jäivät uupumaan, tai pallo ei löytänyt omia.
Ensimmäisen puoliajan paras maalipaikka siunautui kuitenkin kotijoukkueelle 19. minuutilla erikoistilanteen jälkitilanteesta, kun pallo näytti jo käyvän maalissa, mutta Deni Kaksa sai siivottua pallon aivan maaliviivalta pois ja tilanne jatkui nollissa.
Maalipaikan jälkeen Gnistan alkoi päästä paremmin ja paremmin peliin mukaan saaden kulmapotkuja ja luoden tilanteita kohti Kaksan maalia, mutta tolppaa lähempänä ei käyty, eikä ensimmäisellä puoliajalla maaleja nähty.

Toinen puoliaika

Ensimmäinen kunnollinen maalipaikka nähtiin vasta 20 minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä, kun erikoistilanteesta muuten varman ottelun pelannut Kaksa nyrkkeili pallosta ohi ja Bangaly Kouyate pääsi tökkäämään pallon tyhjään maaliin.
AC sai edelleen luotua hyvin tilanteita laidalta keskittäen, mutta Gnistanin puolustuksen ohi ei päästy nikkaamaan yhtään maaleja saatika paljoa palloja maalille asti.
Vieraat eivät saaneet loppujen lopuksi mitään ihmeellistä kiriä käyntiin, vasta kuin viimeisillä sekuneilla Hannes Seikkala nosti pallon boksiin ja Babacar Diop kaadettiin boksissa, mutta pallo meni yli rajojen ja avustava tuomari katsoi tilanteen maalipotkuksi ja Oulunkylästä lähdettiin pisteettömänä.

Mika Lumijärven mietteet pelin jälkeen

– Yksi henkilökohtainen virhe, mistä vastustaja pääsi laittamaan pallon tyhjään maaliin, muutoin peli oli aika tasainen. Me ei päästy missään vaiheessa omalle tasolle missään vaiheessa peliä, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.
Tämä peli on unohdettu ja keskiviikkona lähdetään hakemaan voittoa ja parannusta pelin jokaisella osa-alueella.

Kolumnin ottelun kolme tähteä

Bangaly Kouyate (Gnistan)
Teki ottelun voittomaalin

★★ Tomi Maanoja (Gnistan)
Nollapeli

★★★ Deni Kaksa (ACK)
Hyviä pelastuksia


IF Gnistan vs AC Kajaani
1-0 (0-0)

Yleisömäärä: 383

AC Kajaanin kokoonpano: Kaksa, Hoffren (Kult), Pitkänen, Kytilä, Kato, Heidari, Appiah (Kangaslahti), Acheampong, Mohamed, Popa (Seikkala), Bibaku (Diop)


Seuraava kotiottelu pelataan jo ylihuomenna keskiviikkona 16.9 klo 18:30, kun vastaan saapuu MP!

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK