Kaksi tappioputkessa olevaa joukkuetta kohtaavat Myllykoskella

Kotijoukkue MyPan tilastot kolmen pelatun ottelun jälkeen eivät ole kovin mairittelevat. 3 tappiota maalierolla 1-4. Joukkue löytyy sarjataulukosta sijalta 11. MyPan ainoan maalin tällä kaudella on viimeistellyt brasilialainen hyökkääjä Vitinho, joka syntyi avausottelussa AC Oulua vastaan. MyPan ensimmäiset ottelut ovat tosin olleet sarjan ennakkoon oletettuja kovia joukkueita vastaan, eikä tappiot ole olleet suuria. Tullaan luultavasti näkemään tasainen kamppailu, niinkuin viimekaudellakin, kun kolme keskenäistä kohtaamista päättyivät kahdesti tasapeliin ja kerran kajaanilaisten vierasvoittoon.

AC löytyy sarjataulukosta yhdeksänneltä paikalta viidellä pisteellä viidestä ottelusta maalierolla 6-7. Kajaanilla on alla kaksi tappiota, vieraissa MP:lle ja kotona EIF:ille. Maalinteon kanssa on ollut ongelmia alkukaudella ja sitä huolta auttamaan ovat saapuneet FC Hakalta viimekauden Ykkösen maalipörssin voittaja hyökkääjä Salomo Ojala ja myöskin Tottenham Hotspursin alle 23-vuotiaiden joukkueessa pelannut keskikenttä Maximus Tainio.

– MyPalla on uusi valmentaja ja uusiutunut joukkue. Kova peli on tulossa, meidän pitää onnistua paremmin hyökkäyspelissä, jotta pystymme voittoja ottamaan. Sanoo Mika Lumijärvi ottelun alla.

Seuraa heitä:

Vitinho (MYPA)
Brassikärki, tämän kauden toistaiseksi ainokaisen MyPan maalin tehnyt pelaaja

Maximus Tainio (ACK)
Kokemusta Englannista asti, tämän kauden debyyttiottelu

Ottelu on katsottavissa Elisa Viihteen kautta.


MyPa vs AC Kajaani
1.8.2020 klo 17:00
Kymenlaakson Sähkö Stadion


 

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK