AC Kajaanin yhteistyökumppani-ilta oli menestys

Uudistunut AC Kajaanin ydinryhmä järjesti yhteistyökumppaneille tapahtuman kahvila Murusen tiloissa 22.4. Joukkueen taustalla työskentelevä ryhmä esiintyi ja illan aikana vaihdettiin ajatuksia kajaanilaisesta jalkapalloilusta.

Uusi logo, uusi kotikenttä, uudistunut peliasu. AC Kajaani aloittaa tulevan kauden kakkosdivisioonassa uudella energisellä otteella. Kaupungin jalkapalloilun lippulaiva haluaa olla yhä enemmän esillä kajaanilaiselle yleisölle. Seuran toiminnanjohtaja Jani Koivunen kertoi historian ensimmäisessä kainuulaisen jalkapalloseuran järjestämässä yhteistyökumppani-illassa joukkueen uusista tuulista.

Jani Koivunen valmis

Haluamme ottaa heti kauden alusta seuran tukijat yhteen ja avata heille seuran uutta ilmettä. Pelaamme avoimin kortein.

AC Kajaanissa on tulevalle kaudelle nostettu selkeät arvot, yhteenkuuluvuus, ylpeys ja kunnioitus. Näitä arvoja noudattavat niin pelaat, valmentajat, kuin taustahenkilötkin. Seurassa on talven aikana syntynyt yhteishenki, joka on tuonut seuralle paljon. Esimerkiksi tulevan kauden tapahtumarikas avausviikonloppu on koko seurayhteisön saavutus.

Ilman yhteistyötä kumppanien kanssa emme pystyisi tarjoamaan näin laadukasta yleisötapahtumaa. Suuri kiitos kaikille AC Kajaanin tukijoille, Koivunen kiittelee.

Seura haluaa olla ulospäinsuuntautuneempi, kuin koskaaan aikaisemmin. Talven aikana luotuja kontakteja onkin pitkä lista. Ulospäin on haluttu näyttää menestykseen tähtäävää ja uskaliasta ilmelttä.

Olemme halunneet olla rohkeita ja kokeilla useammassa asiassa uutta ja saada ihmiset Markku Moilanen valmispuhumaan AC Kajaanista. Pitää uskaltaa haastaa itsensä niin kentällä, kuin kentän ulkopuolella, Koivunen valottaa.

Kaikki tekeminen ja päätökset tähtäävät maaliin, mikä meillä on urheilullisesti menestyvä ja taloudellisesti pärjäävä jalkapalloseura.

Tilaisuudessa puhui myös urheiluseuran sekä yhteistyökumppaneiden välisistä mahdollisuuksista Kuopion Veljekset Laakkosen autotalonjohtaja Markku Moilanen. Intohimoisena jalkapallon suurkuluttajana hän halusi painottaa yhteisöllisyyttä, jonka avulla rakennetaan vahva pohja kaikelle tekemiselle. Ilman työntekoa ei mikään kuitenkaan tule valmiina eteen.

Koko organisaatio haluaa kiittää tässä vaiheessa kaikkia tukijoita kuluneesta harjoituskaudesta. Maaliin on kuitenkin vielä matkaa ja kaikki tuki on edelleen tarpeen. AC Kajaani haluaa olla tukijoidensa arvoinen!

Erityiskiitos kahvila Muruselle, joka järjesti tilat ja eväät yhteistyökumppani-iltaan.

Kuva1 valmis

Teksti ja kuvat: AJ Korhonen

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK