AC Kajaanin joukkue vahvistuu

Tänään kohti Kemiä matkaava joukkue on saanut harjoitella hyvin viimeisimmän harjoitusottelun jälkeen. Kokkolasta saatujen oppien perusteella on voitu lähteä rakentamaan entistä helpommin pelin perusperiaatteita tulevaa varten. Myöskin kuntopohja on kasvanut entisestään jokaiselle pelaajalla, joka tietysti mahdollistaa entistä aktiivisemman pelin tulevissa koitoksissa. Kun joukkueen fyysinen ja henkinen puoli on nyt vahvistunut entisestään, saa tämä prosessi tuekseen vanhoja tuttuja vahvistamaan joukkueen runkoa.

Janne Putaala ja Sampo Lastuvirta ovat allekirjoittaneet sopimuksen AC Kajaanin kanssa. Näistä herroista ei varmasti paikalliselle jalkapalloyleisölle tarvitse paljoa mainita, koska jokainen varmasti muistaa sen, mikä on ollut heidän johtoajatuksensa pelaamisen suhteen. Nämä Kajaanin Palloilijoiden juniorikoulun kasvatit ja sitä kautta AC Kajaanin edustusjoukkueeseen nousseet pelaajat ovat aina pelanneet joukkueen eteen tilanteessa kuin tilanteessa. Ja tätä ominaisuutta AC Kajaanin taustavoimat arvostavat ja korostavat oman henkilöstönsä suhteen.

Janne on harjoitellut tämän talvikauden AC Oulun ja OLS:n mukana. Harjoittelun ohessa Janne on suorittanut opintojaan Oulun yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa. Vuonna 2011 alle 19-vuotiaiden Pohjois-Suomen kalottimaajoukkueeseen kuulunut Sampo on pystynyt tekemään läpi talven fysiikkaharjoitteita, ja tätä kautta on saanut pidettyä kuntoa yllä. Mutta koko ajan on tietysti ollut palava halu taistelemaan kentälle ja nyt siihen tuli mahdollisuus.

AC Kajaani on luonut itselleen arvomaailman, jonka avulla seuran yhtenäisyyttä kasvatetaan. Tätä kautta AC Kajaani kasvattaa yhteisöllisyyttä omassa toiminnassaan myös seuran ulkopuolelle. Tämän takia Kajaanin ykkösseurana on AC Kajaanin on kannettava vastuunsa lajin kehittämisessä omalta osaltaan ja auttaa muiden paikallisten toimijoiden vastaavan toteuttamisessa. Onhan AC Kajaanin tämän kauden motto “Yhteistä hyvää toteuttamassa”. 

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK