AC Kajaanille voitto FC Hakasta

AC Kajaani otti FC Hakasta komean 2-0 (1-0) voiton kauden ennätysyleisön edessä.
Ottelu alkoi yhtä tunnustelevasti, kuten aikaisemmatkin. Tunnustelussa ei oltu riittävän huolellisia ja alakerran poikittaissyöttelystä olikin tulla “lunta tupaan” heti alkuminuuteilla. FC Hakan Samuel Chidi katkaisi Ferreiran syötön ja vain maalivahti Tuomarilan valppaus ja hyvä jalkatorjunta esti vieraiden varman maalin.

AC Kajaani malttoi liikutella palloa ja hakea tilannetta, josta voisi iskeä. 17 minuutin kohdalla Lukas Brambilla näytti osaamistaan ja purjehti väkisin FC Hakan rankkarialueelle, josta laittoi pallon verkon perille ja kotiyleisön huutomyrsky oli jälleen mukavaa kuunneltavaa! FC Hakan päävalmentaja Keith Armstrong puolestaan hermostui ottelun erotuomarille, joka ei pitkään keken neuvoja kuunnellut vaan passitti tämän katsomon puolelle seuraamaan omiensa edesottamuksia. Teemu Tainio johti joukkuetta loppupelin.

Kotijoukkueella oli muutama avopaikka kasvattaa johtoa jopa kolmeen maaliin, mutta epätarkkuus viimeistelyssä vaivasi. Peli aaltoili ja tilanteita pyrittiin luomaan, mutta merkittäviä maalipaikkoja ei enempää syntynyt.

Toisella puoliajalla tapahtui! Ensin Lukas Brambilla syöteltiin läpiajoon aina rankkarialueelle saakka, jossa hänet kuitenkin kaadettiin ja seurauksena oli rangaistuspotku. Joukkueen kapteeni Alberto Ramirez oli jälleen tarkkana ja siirsi kotijoukkueen 2-0 johtoon.

Maalin jälkeen oli kova tilanne, jossa AC Kajaanin Venicio Ferreira ja Fridolin Ngambe törmäsivät pallontavoittelussa rajusti. Ngambe joutui jättämään kentän loukkaannuttuaan ja kun FC Haka oli jo käyttänyt kaikki vaihdot, joutui FC Haka pelaamaan lopun yhden miehen vajaalla.

Liikuntapuistossa oli pelissä hyvä tunnelma, AC Kajaanin peli oli hienoa katsottavaa ja ilmassa +25 lämpöä… Kaikin puolin hyvä pelitapahtuma!

-toimitus-

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK