AC Kajaanille helpottava voitto KTP:n vieraana

Kuva: Elisa Viihde Sport

AC Kajaani nappasi lauantaina pitkästä aikaa täyden pistepotin, kun KTP kaatui Kotkassa lukemin 0-2. Vieraat saivat otteluun mukaan kolme uutta pelaaja, kun maalivahti Aati Riihimäki, keskikenttä Derrick Mensah ja laitapelaaja Lassi Viholainen nähtiin kaikki joukkueen avauskokoonpanossa. AC aloitti ottelun vahvasti, muun muussa Mike Ibiyomin, Matias Juntusen ja Brite Andoh:n hakeuduttua maalipaikoille ottelun alkuvaiheessa, mutta KTP kesti vieraiden alkurynnistyksen.

 

Myös kotkalaisilla oli useita mahdollisuuksia siirtyä ottelussa johtoon. Seitsemän maalia kuluvan kauden Ykkösessä viimeistelyt Kalle Multanen pääsi yrittämään maalintekoa lähietäisyydeltä, mutta AC:n onneksi pallo kolahti tolppaan. Ottelua oli käyty 33. minuuttia, kun AC Kajaani toimitti keskityksen laidalta rangaistusalueele ja KTP-pelaaja Manelin purku putosi kuin tarjottimella Matias Juntuselle, joka pommitti pallon voimalla yläkulmaan 0-1!

 

AC Kajaani aloitti myös 2. puoliajan hyvin halliten pelitapahtumia, mutta pallon toimittaminen verkkoon ei tahtonut onnistua vahvasta painostuksesta huolimatta. AC:n painostusjaksosta selvittyään KTP:lla oli jälleen tilaisuutensa, mutta joukkueen tiivis puolustaminen, Aati Riihimäen hyvät torjunnat ja maalikehikot pitivät kajaanilaiset kiinni pisteiden syrjässä.

 

Kun ottelun varsinaista peliaikaa oli jäljellä pari minuuttia AC prässäsi vahvasti kotijoukkueen puolustusta, sai riiston lähellä KTP:n rangaistusaluetta ja Thiago Trindade laukoi pallon maalia vartioineen Jiri Kosken ulottumattomiin 0-2. Tämän jälkeen ottelu oli käytännössä taputeltu ja AC otti viimein kauden toisen voittonsa!

 

Ottelupöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/ottelu/1194136

Seuraavaksi AC Kajaani kohtaa EIF:n Tammisaaressa lauantaina 20.7. Kotiyleisön edessä AC pelaa seuraavan kerran lauantaina 27.7 TPV:n saapuessa vierailulle.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK